Mai­Kupon

WaGa Relax (Water Joga) 5000Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Képzelj el egy békés, csendes szigetet, halk tenger-csobogással, fekszel a homokban, lábadat a kellemesen langyos víz simogatja...a jó hír az, hogy ehhez az érzéshez utaznod sem kell, szakasztott hasonló érzések törnek majd Rád a WaGa (Water Joga) foglalkozásai során.Ráadásul megszabadulhatsz a kínzó hátfájástól, a gondterhelt napoktól, az állandó zsörtölődéstől, morgástól...szabadítsd fel tested-lelked a WaGa -foglalkozások egyikével. Hidd el, ez jár Neked:egy óra könnyed mozgás, lebegés, teljes megújulás! Koncentrálj magadra és válaszd a WaGa Relax-foglalkozást  50 % kedvezménnyel! Ráadásul ha igazán élelmes vagy, már most elintézheted a karácsonyi ajándékot párodnak, szüleidnek, tanáraidnak vagy barátaidnak! Szeretettel várunk!
 (Water joGa) - a test-szellem-lélek teljes harmóniája

A víz hasonlatos a legfőbb jóhoz -mint azt az ókori bölcs állította. Valóban igaza volt, hisz sehol máshol nem érezhetjük azt a varázslatot, amit ebben a közegben: a lebegés, könnyű súlytalanság egyszerűen kikapcsol, nem csak a testünket, de lelkünket-szellemünket is kényezteti, gyógyítja.
Tegyük még ehhez a jóga határozottan jótékony hatásait és kész is a lehető legtökéletesebb recept a befelé fordulásra, lelki békénk megtalálására, külső-belső harmóniánk megteremtésére és megélésére, de természetesen ezeken kívül testi problémáink, gerinc- vagy hátfájásunk enyhítésére!
A foglalkozások
  • felérnek egy fiatalító kúrával
  • hatására a testünk, lelkünk megnyugszik, majd feltöltődik energiával
  • gondolataink, érzékelésünk "rendeződik"
  • mozgásszervi problémáink enyhülnek, a fájdalmak elmúlhatnak
  • önértékelésünk, önbecsülésünk megerősödik
  • kommunikációnk és  társas kapcsolataink "tisztábbak" lesznek...
  • párkapcsolatunk elmélyül, minősége látványosan javul (WaGa Duo)
  • kisbabánkkal folytatott kommunikáció akár már a pocakban is mélyebb kapcsolatot alapoz meg (WaGa Pre) és szorosabbra fűzi a párkapcsolatot is
  • a WaGa Baby foglalkozásai során a lehetőséget adjuk meg kisbabánknak a teljesebb, egészségesebb, intellektuálisabb, érzelmileg stabilabb fejlődésre (erőszak és kényszer, fejlesztés nélkül) a Kalovits-módszer segítségével.
 
A WaGa Relax -foglalkozásokat azoknak ajánljuk, akik elsősorban önmagukat keresik, saját harmóniájukat szeretnék megteremteni illetve mozgásszervi problémájukon segíteni. A WaGa Duo-t azok látogatják, akik szeretnék párjukat meglepni, szeretnék számukra a teljes figyelmet és odaadást ajándékozni. Ugyanígy párokat várunk a WaGa Pre foglalkozásokra is, ide viszont a kispapákat és kismamákat várjuk szeretettel, hisz legfőképp a közös kommunikációra, a születés-várásra, a baba érkezésére,legteljesebb  testi-lelki fogadtatására készülünk fel. A WaGa Baby foglalkozások bármelyikét(Home, Baby1., Baby2.) pedig a kisbabás családoknak ajánljuk!
 
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az kupon beváltóhely címe:

Budapest, XI. Dayka G. u. 3. (Rubin Hotel) Kalovits-WaGa uszoda


A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a info.waga@gmail.com-on!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kalovits-WaGa uszoda
Weboldal
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Dayka G. u. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére