Mai­Kupon

Willy Russel Rita's end, egy igazi színházi élmény a Kulteában (február 9.) 2000Ft helyett 1000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egykori díjakat nyert híres amerikai film színpadi változata első ízben Budapesten!
Szinopszis: Egy alkoholista, kiégett középkorú egyetemi tanárhoz beiratkozik egy intelligens, alulról jövő ellenállhatatlan, áradó fodrászlány a szabadegyetemre, magánórákra a munka mellett. Mert tanulni szeretne, továbblépni, felküzdeni magát! Tud-e két ember nyitni egymás felé, tud-e tiszta szívvel és lélekkel megnyílni, változni, újjászületni, megérteni azt, hogy hol tart az élete és itt kell-e tartson és van-e bátorsága ezen változtatni és megharcolni a saját harcait egy más...egy talán számára szárnyalóbb életért?!Egy kialakuló szerelem története is ez egyben, amelyben fontosabb a két lélek érése, és újjászületése!

A Barátok közt sztárja a Gizikét játszó Gyebnár Csekka a lány!! Végh Péter pedig a Magyar Színház kiváló színésze volt évtizedekig, az egyik legismertebb hang a nézők számára!

Annak idején az amerikai filmet Michael Caine és Julie Walters játszotta, több díjat is nyert, Rita's Education volt a címe. Csak Fehérváron ment eddig az 1980'-as évek elején, anno Tordy Géza,
Papp Vera játszották.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható az előadás előtt, az előadás helyszínén!

A kupon kizárólag a 2013.február 9-i 19:00 előadásra váltható be!

A helyszín: 1036. Korona tér 1. Kultea  ( Magyar Kereskedelmi-és Vendéglátóipari Múzeum színházterme) Az előadás előtt a kiállítások egy része megtekinthető.
 
A Krúdy-házat egészítették ki, egy többfunkciós kis kulturális, történelmi hangulatú hely! Előadás alatt a kiállításokat is lehet nézegetni, egy pohár bor és zsíros kenyér hozzátartozik a jegyhez!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kultea
Cég
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Weboldal
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Korona tér 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére