Mai­Kupon

Zavaró a bikini vonaladnál éktelenkedő szőr? Örökre megszabadulnál tőle? Intim végleges szőrtelenítés 11 500 ft helyett 2 900 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Exkluziv budai szalon várja a sima bőrre vágyó vendégeit, akik szeretnének az intim szőrüktől megszabadulni - örökre. Hagyj fel a gyantával, a csipeszekkel, a vegyi úton való eltávolítással, a szőkítéssel! Ezzel a kezeléssel megszabadulhatsz nem kívánatos szőrszálaidtól! Nincs több szörtüsző gyulladás! IPL villanófényes, fájdalommemtes végleges szörtelenítés.

Nyáron már nem is fogsz emlékezni arra, hogy valaha mennyit küszködtél a szőröd eltávolításával, esetleg az ott begyulladt bőröd kezelésével.     

Légy előrelátó, vegyél több kupont!A zavaró kis göndör, megbúvó szoba fénynél alig látható, de a szabad fénynél kellemetlen helyzetbe hozó kis "hajszálaktól" most végleg elbúcsúzhatsz. A kényes területen nincs többé borotva, vagy a fájdalmas gyanta, helyette itt a végleges szőrtelenítés!

Az IPL végleges szőrtelenítés:

Magas energia sűrűségű, széles spektrumú pulzáló fény, mely a szőrszálakon keresztül a szőrtüszőbe jutva hővé alakul. A felszabaduló hőmennyiség hatására a szőrtüsző legyengül, elpusztul. A szőrszálakat létrehozó mátrixsejt osztódása megszűnik. A magas hő kompenzálására a kezelőfej folyamatos hűtése nyújt lehetőséget, így a túlmelegedés ki van zárva.

Az IPL kezelések hatásfokát nagyban befolyásolja a szőrszálak melanin tartalma. Fontos tényező a szőrzet és a bőr színének kontrasztja. Minél sötétebb a szőrzet, annál nagyobb hatásfokot érhetünk el, hiszen a sötét színű, magas melanin (festékanyag) tartalmú szőrzet sok fényenergiát vonz magához. Szőke szőrzetet nem tudunk ezzel a technológiával kezelni! A sikeres kezelések érdekében figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy a szőrzet növekedésének három fázisa van, melyek testrészenként eltérő időközönként követik egymást.

villanófényes szőrtelenítés ( fotothermolízis ) szempontjából számunkra az anagén (növekedő) fázisban lévő szőrzet ideális. Mivel az anagén, katagén és telogén fázisok folytonos körforgást eredményeznek, és különböző ideig tartanak, alkalmanként csak a szőrzet bizonyos % - apusztul el.

 

A kupon 1 alkalomra érvényes. 

Fontos: Amennyiben 24 órával a kezelés előtt nem mondja le az előre egyeztetett időpontot, akkor a kezelést megtartottnak tekintjük.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4317372

Bővebben: http://szortelenites-vegleges.hu

Amennyiben 24 órával a kezelés előtt nem mondod le az előre egyeztetett időpontot, akkor a kezelést megtartottnak tekintjük. Kérjük, jelezd időben ha nem tudsz menni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Pálfi Béla Gábor
Cég
Kettő SE
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Krisztina krt. 2-4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére