Mai­Kupon

Zavaró bőrhibák? Kezd az Újévet megújult, hibátlan bőrrel! Pigmentfolt eltávolítás 80% kedvezménnyel: pigmentfoltok, szeplők, májfoltok és napégés eltüntetése, halványítása IPL+RF technológiával, 20.000 Ft helyett mindössze most csak 3.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél tartósan és gyorsan megszabadulni az esztétikailag zavaró pigmentfolttól, szeplőtől és egyéb fokozott pigmentációval járó elváltozásoktól? Akkor itt az ideje, hogy felkeresd te is a ZsoDo Elektrokozmetikai szalont, ahol ezeket a bőrelváltozásokat hatékonyan és szakszerűen tudják kezelni!1 alkalmas kezelés pigmentációs problémákra (szeplő, rosacea, májfolt, öregségi foltok, napkárosodott bőr)

Az elért javulás nemcsak a külső megjelenésben, hanem az önértékelésében is pozitív változást eredményez. Szinte minden emberen vannak valamilyen pigmentációs bőrelváltozások. Ezek a foltok a bőr felső felületén találhatóak és több melanint tartalmaznak, a bőr többi részéhez képest. A pigment elváltozásokat leginkább a nap sugárzása, a bőr öregedése vagy hormonális elváltozások okozzák.

Hogyan segít az IPL+RF technológia?

A speciális  kezelés során a melanin elnyeli a fényt, hő keletkezik, melynek hatására elpusztulnak a pigmentált hámsejtek. Az IPL+RF  technológiánál a fényenergia (IPL) jobb elnyelődését rádiófrekvenciás (RF) energia besugárzással fokozzák. Ennek alkalmazása során a bőrt a villanófény-besugárzással (IPL) egy időben rádiófrekvenciás (RF) elősugárzás is éri, ennek következtében a két hatás összeadódva jobb eredményt ér el a pigmentfoltok eltüntetésénél, halványításánál, mintha csak az IPL-es technológiát alkalmaznánk. A kezelt felületen bőrpír jelentkezhet, ami a kezelés után pár órán belül elmúlik. Nem ajánlott 2-3 hétig a kezelt bőrfelületeket napfénynek kitenni, ha ez elkerülhetetlen, a bőr védelmében minden esetben magas faktorszámú naptejet kell használni. Szolárium használatot kerülni kell.


A kupon felhasználható, 1 alkalommal bármely testrészen 20.000 Ft értékben, ez lehet akár teljes arc, vagy bármilyen terület. 

 

A szolgáltatóról: ZsoDo Kozmetika

A Zsodo szalon elsősorban elektrokozmetikai kezeléseket kínál vendégeinek.

Különböző bőrproblémákat, mint az aknés, napkárosodott, foltos, ráncos, rozaceás bőrt gyógyítja hatékonyan. Profiljába tartozik még a tartós, végleges szőrtelenítés, melyet garanciával végez a szalon. Másik része a szalonnak hatékony testkezeléseket biztosít karcsúsodni vágyó vendégei részére. Teljes körű szolgáltatásiba tartozik az állapot felmérés életmód tanácsadás, személyre szabott kezelések kiválasztása a biztos siker érdekében.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges Vojtkó Zsófiánál a 06702535656 telefonszámon.

Az elektrokozmetika elérhetősége: Style Hair Club and Day Spa Szépségszalon

Cím: 1203 Budapest, Szent Erzsébet tér 15. (Török Flóris u. sarok)

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ZsoDo Elektrokozmetika
Cég
Tex & Co Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Szent Erzsébet tér 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére