Mai­Kupon

Zöldkagyló kapszula (Green Lipped Mussel) 6990Ft helyett 4990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mitől más ez a termék?
Más izületvédőszerekhez képest ami glukozamin-szulfátot tartalmaznak ezen termék a hatékonyabb glükozaminoglikánt, tartalmazza. Más porcvédők 30-50-60 darabos kiszerelésben kaphatóak, míg ezen készítmény 100 db 87,mg-os kapszulát tartalmaz.
A Deep Blue Health ZÖLDKAGYLÓ (Green Lipped Mussel) a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland vizeiben tenyésztett tarajos zöldkagylót tartalmazza, a héj nélkül. A kapszula 87,5 mg glükozaminoglikán (GAG), 5féle Omega 3, továbbá komplex proteinek, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak gazdag forrása, melyek segíthetnek mérsékelni az izületi fájdalmakat és diszkomfort érzéseket. Egy doboz 100db 500mg-os kapszulát tartalmaz.

Mik a legfontosabb betegségek, amelyeknél kedvező hatást képes kifejteni?

Arthritis, Rheumatoid Arthritis, Osteoarthritis Bursitis, osteoporosis, asthma, Psoriasis, Lyme Disease, reumás arthrózis,izületi gyulladás, Csontritkulás, sport eredetű sérülések,gyulladásos bélrendszeri betegségek, asztma, pikkelysömör, Lyme-kór, kötőszövetek helyreállítása

A kapszula 87,5 mg
Glükozaminoglikán (GAG), 5féle Omega 3, továbbá komplex proteinek, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak gazdag forrása, melyek segíthetnek mérsékelni az izületi fájdalmakat és diszkomfort érzéseket. Egy doboz 100db 500mg-os kapszulát tartalmaz.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Termékeink kiszállítása Pick Pack Pontos kiszálltás esetén bruttó 900 forint, házhoz szállítás estén bruttó 990 forint.

 

 

 

Szállítási feltételeink megtekinthetőek a honlapunkon.

 

 

 

A termék vásárlása után az irodánkkal való egyeztetést követően kerül kiválasztásra, mely szállítási módot választja a vevő.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Multi Praktika
Cég
Diamond Top Consult Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére