Mai­Kupon

Kategóriák

Zselés műköröm építése körömágy hosszabbítással 5900,-Ft helyett 1990,-Ft-ért a X. kerületi Tücsi Szalonban. Ajándékba is vásárolható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Műköröm napjainkban az igényes nők egyik ismérve. Természetesen nem csak műkörömmel tehetjük kezeinket ápolttá. Egy szakszerűen elkészített zselés eljárás nem károsítja saját körmeinket, sőt megóvja azokat a sérülésektől, betöréstől, kényelmes, szép és tartós.A köröm növekedésétől függően 3-6 hetente szükséges újra elkészíteni. Azoknak a hölgyeknek is megoldást jelent, akiknek a körme bármilyen okból nem tud megnőni a fokozott igénybevétel, körömrágás miatt. Számos Vendég leszokott a körömrágásról, amióta műkörmöt visel.

A kéz és vele együtt a köröm is befolyásolja a rólunk kialakuló képet az első találkozásnál, ezért mindig ápoltnak kell lennie. Az pedig már ízlés kérdése, hogy kinek milyen forma és stílus tetszik. Mindenki saját maga döntse el.

 

A kupon tartalma:

- zselés műköröm építése körömágy hosszabbítással

- Választható körömformák S/M méretben

- Felhasználható 2014.02.28-ig.

- A következő 3 alkalommal a Tücsi Szalon különleges kedvezményt kínál. Ugyanez a szolgáltatás a kupon felhasználása után további 3 alkalommal 3800,-Ft-ért vehető igénybe 5900,-Ft helyett.

Igény esetén díszítés, kövek kérhetők felár ellenében.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes telefonos bejelentkezést követően váltható be. Bejelentkezéskor kérjük, hogy adja meg a kuponkódot, a kinyomtatott kupont pedig vigye magával a szolgáltatás igénybevételekor.

Egy vásárló max. 2 kupont vehet és használhat fel saját célra. Ajándékba korlátlan darabszám vásárolható azzal a feltétellel, hogy egy kedvezményezett max. 2 kupont használhat fel.

Beváltható: 2014.02.28.-ig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gergely Rozália Tünde
Cég
Tücsi Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1102 Budapest, Állomás u. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére