Mai­Kupon

Zselés vagy Porcelán műköröm építés vagy töltés francia , csillámos körömvéggel 6.100.- Ft helyett 3.000.-Ft ! (III.Ker.Csillaghegy)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Manapság, az igényes külső egyik alapfeltétele az ápolt kéz. A mindennapokban is kellemes összhatást kölcsönöznek a kéznek a szépen kidolgozott műkörmök. Az ápolt, hosszú körmök esztétikailag karcsúsítják, kecses kézfejet kölcsönöznek viselőjüknek.Manapság, az igényes külső egyik alapfeltétele az ápolt kéz. A mindennapokban is kellemes összhatást kölcsönöznek a kéznek a szépen kidolgozott műkörmök. Az ápolt, hosszú körmök esztétikailag karcsúsítják, kecses kézfejet kölcsönöznek viselőjüknek.

A zselés műkörömépítés ezen felül tartósabb, kevésbé sérülékeny és mutatósabb, mint a porcelán műköröm, ráadásul a saját körmödet sem teszi tönkre. A zselét több rétegben viszik fel a körmödre, majd UV lámpa segítségével megkeményítik. A kívánt formát ezután körömreszelő segítségével érik el.

Kétféle dekorációt választhatsz, egy szolidabb francia véget, vagy a fiatalosabb, csillámos körömvéget.

Összefoglalva:

  • Zselés vagy Porcelán műköröm építés
  • Francia vagy csillámos körömvég
  • Kellemes környezet
  • Könnyű megközelíthetőség kocsival és gyalog

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés :  Anita 06/20-950-80-33

Időpont módosítása, cseréje, lemondása a megbeszélt időpont előtt minimum 24 órával szükséges SMS-ben vagy Telefonon.Ha valaki a foglalt időpontban nem jelenik meg, az az időpont teljesítettnek tekintendő.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nefelejcs Fodrászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére