Mai­Kupon

Zsírbontás, mellnagyobbítás, narancsbőr kezelés mindez egy ajánlatban. A 3 alkalmas kezelés csomag 36.750 Ft helyett 6.990 Ft-ért! Most fizetendő 1.750 Ft.

Zsírbontás, mellnagyobbítás, narancsbőr kezelés csomag - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:36 750 FtElőlegben fizetendő:1750 FtTeljes ár:6 990 Ft81% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Elmúltak azok az idők, amikor a zavaró zsírpárnák eltüntetése érdekében orvosi kés alá kellett feküdni! Ma már létezik rengeteg fejlett és fájdalommentes alakformáló technológia, amellyel hatékonyan szabadulhatunk meg a kellemetlen súlyfölösleg látványától és terhelő érzésétől! 

Szeretnél te is igazi bombázó lenni? Szeretnél, de ebben megakadályoz némi súlyfölösleg? Esetleg kicsinek találod a melleidet? Nem kell aggódnod, hiszen olyan kezelés csomagot hoztunk el neked, melynek során csúcstechnológiával támadunk a lerakódott zsírrétegre, s a mellnövekedés is biztosított a műtéti árak töredékéért!

3 alkalmas zsírbombázás, karcsúsítás cellulit kezeléssel és mellnagyobbítás Beauty Breast System mellformáló készülékkel 80-as méretig.
A zsírbombázásnál már az első kezelés után szemmel látható lesz az eredmény!

A kupon tartalma:

3 alkalmas Zsírbontás, mellnagyobbítás, narancsbőr kezelés.
A zsírbombázás lényegében egy olyan tovább fejlesztett ultratone kezelés, melynek során a zsírsejteket szétbombázzák, műtéti beavatkozás nélkül. A bőr alatti zsírszövetet célozzák meg a fókuszált ultrahangos fejjel, s a célzást követően a bőr alatt másfél centi mélyen az ultrahang szétbontja a zsírsejteket. Ennek hatására folyékony zsírok, illetve zsírsejt maradványok jönnek létre. Ez után következhet a cellulit kezelés, mely segítségünkre lesz abban, hogy eltávolodjon az összetört zsírsejtekből kifolyt zsír.

Mellnövekedés a műtéti árak töredékéért! Igen, ez az, amit a Beauty Breast System mellformáló készülékkel bármikor elérhetsz! Ez a forradalmian új találmány a vákuum technika segítségével valódi alternatívát jelent a veszélyes mellnövesztő szerekkel (hormonok, krémek) és az egészségre olykor káros mellimplantátumokkal szemben. A mellnagyobbításra motivált nők nagy része az egyszerű, de hatékony, nem sebészeti módszerek iránt érdeklődik. Az általunk ajánlott vákuum technikás módszer egy új, orvosbiológiailag bizonyított hatékonyságú koncepción alapul. A vákuumkezelés okozta gyakran ismétlődő, tartós, lágy mechanikai hatásra a szöveti sejtek száma megduplázódik és a sejtszövet anyagcserében olyan biokémiai változások indulnak el, amelyek növekedéshez vezetnek. Először a mellek felső, dekoltázs íve duzzad meg és mozdul el finoman felfelé. Majd az egész mell kitöltődik, és mérhetően felfelé húzódik, állóbbá alakul. Nem árt megjegyezni, hogy a tökéletes eredmény érdekében érdemes több kuponra is beruházni!

Legyen hát tiétek a 3 alkalmas zsírbombázás, karcsúsítás cellulit kezeléssel és mellnagyobbítás Beauty Breast System mellformáló készülékkel 80-as méretig! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő 1.750 Ft, a fennmaradó 5.240 Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges délelőtt 9-13 között a 06/30/608-8228-as telefonszámon.

A kupon tartalma: 3 alkalmas Zsírbontás, mellnagyobbítás, narancsbőr kezelés.

A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Sparnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére