Mai­Kupon

Kategóriák

Zsírpusztítás felsőfokon! Fogyj egy ruhaméretet! 10x20 perces Fripollár-strong, zsírsejt zsugorító kezelés 66.000 Ft helyett 9.500 Ft-ért! Most fizetendő 2.350 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A  zsírsejtek eltüntetése során a legjobban akkor jársz, ha felfalatod a narancsbőr zabálóval! S hogy még jobban meglepődjél, ebben a kávé lesz a segítségedre… Úgy hogy, ne csak érezd a kávé zamatát és illatát, hanem engedd, hogy a bőrödön is kifejtse a hatását! Legyen tiéd a narancsbőr zabáló, azaz a 10x20 perces Fripollár-strong, zsírsejt zsugorító kezelés!Azt írtuk, engedd, hogy a kávé a bőrödön is kifejtse a hatását! Nos, nem csalás,  nem tévedtünk, mert bizony a Fripollár-strong, azaz ez a multipoláris csiszológép igazán hatékony testkezelő-bőrfeszesítő rendszert ígér számodra, amely a kávé hatóanyagainak felhasználásával, a zsírsejtek zsugorításával csökkenti a test kerületét, miközben eredményesen kezeli a narancsbőrt és simítja, feszesíti a bőrt. Ez a technológia kiváló alternatívája a professzionális esztétikai eljárásoknak. Azonnali és hosszú távú eredményeket biztosít férfiak és nők számára egyaránt. Klinikailag igazolt a hatása, s azonnali, látható eredményt ígérhetünk már egy kezelés után. Segít a testkerület tartós csökkentésében. Jobb testkontúrt ad, simább és feszesebb bőrtextúrával. Segít csökkenteni a makacs zsírlerakódásokat, mint például az úszógumik, a belső comb és a felkar zsírpárnái, de ugyanolyan hatékony a combon és a fenéken található gödröcskék ellen, miközben kisimítja a cellulitot. Könnyű és kellemes használata, kellemes meleg érzettel a kezelés alatt. A Fripollár-strong egy nem invazív, hatékony megoldás, amely számos esztétikai problémára képes tartós eredményt biztosítani. A technológia klinikailag tesztelt, plasztikai sebészek által használt és jóváhagyott évek óta világszerte, és ma már klinikákon is használják több mint 50 országban szerte a világban. Persze jóval borsosabb áron, mint ahogy mi kívánjuk bemutatni nektek a narancsbőr zabálót!

Legyen hát tiétek a 10x20 perces Fripollár-strong, zsírsejt zsugorító kezelés 66.000 Ft helyett 9.500 Ft-ért! Zsírsejt zsugorításra, narancsbőr elleni küzdelemre és kuponra fel! 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 2.350 Ft, a fennmaradó 7.150 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal és a kezelés előtt add le a szolgáltatónak! Kupon nélkül időpontot sem lehet foglalni.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére