Mai­Kupon

„Zsírtörő program” avagy, ha elégedetlen az alakjával szálljon ringbe a zsírpárnák ellen 33% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fürdőruha szezon elérkezett, de nincs még semmi veszve, ha ma még nem szívesen mutogatja hasát vagy combjait a strandon!

A túlsúlyból adódó másodlagos problémák, mint a cellulitis, vagy a fogyást kísérő stria képződés sokak életét megkeserítik. Ugyanakkor nem mindenkin egyformán látszik meg a súlyfelesleg: nemtől és egyedi genetikai tényezőktől függően egy-egy testtájékon körülírtan, látványosan több lehet a zsírfelesleg, míg más testrészek teljesen átlagosak. Férfiaknál a hasra, hölgyeknél inkább a fenékre, combokra rakódik több zsírpárna. Ők azok, akik nem szívesen vesznek rövidnadrágot, rövidebb ruhát vagy szoknyát, de leginkább fürdőruhában érzik magukat kínosan. Mit tehetünk megsegítésükre?A rendelőnkben kialakított ún. „Zsírtörő program” két fontos hatása – a lerakódások fellazítása és elszállítása - pont a fenti problémákra nyújt gyógyírt.

1. A narancsbőr vagy cellulitis csökkentésében a helyi vérkeringés fokozásának igen nagy jelentősége van. Ebben a „Zsírtörő program” mindkét eleme, mind az infravörös hőterápia, mind az azt követő masszázs kiváló eredményeket nyújt, egymás után alkalmazva őket pedig meghatványozzák hatásukat! A narancsbőr kialakulásában különböző anyagok nem kívánt lerakódásának is nagy szerep jut, az infraszauna kezelés elsődleges hatása a fokozott verejtékezéssel a bőr kiválasztó funkcióinak megsokszorozása. Ugyanakkor a meleg hatására kitáguló hajszálerek miatt fokozódik a helyi vérkeringés is, ami pedig egyéb méregtelenítő szerveink felé – máj, vese- viszi el a felesleges anyagcsere termékeket. A „Zsírtörő program” másik eleme a speciális, nem simogató, de nem is fájdalmas masszázs. A masszázsokra általában jellemző, hogy mechanikus módon fokozzák a helyi vérkeringést, ami hozzájárul a hőterápiánál már leírt hatás jelentős fokozásához, tovább javítva a bőrerekben zajló keringést.

2. A vérkeringés javulása nem csak a narancsbőr esetén szükséges, de a striák kialakulásának megelőzésében is rendkívül fontos tényező. A már látványos striákat nehezebb eltüntetni, mint kialakulásukat megelőzni! A stiák létrejöttének meggátlásában egyrészt a fogyás ütemét kell gondosan megválasztani, heti 0.5-1 kg-nál semmiképp nem tanácsos gyorsabb tempóra törekedni! Ennél nagyobb sebességet ugyanis sem a bőr rugalmassága, sem az anyagcsere átállás nem tud követni. A „Zsírtörő program” azonban még a látható striák esetén is tud eredményt produkálni, bár ilyenkor már érdemes ún. PRP vagy „Drakula terápia” végzésén gondolkodni. A kúrában alkalmazott ún. „zsírtörő masszázs” során mechanikusan összetörjük a felesleges zsiradékot raktározó zsírsejteket, melyekből így kiszabadulhat és lebontásra, majd kiválasztódásra elszállítódhatnak a zsírmolekulák.

A „Zsírtörő program” tehát alkalmas célzottan a helyi zsírpárnáktól való megszabadulásra, ami centiméterekben ill. ruha méretekben mérhető és szemmel gyakran gyorsabban látható, mint az - egyébként elengedhetetlen - diéta hatása. A „Zsírtörő program” segít megelőzni és kezelni a narancs bőrt és a striákat, így Ön bátran kimehet majd a melegnek ígérkező nyárban a strandra.

Most 5 alkalomra szóló „Zsírtörő program”-ra szóló bérletet kínálunk Önöknek.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. augusztus 9-ig,, beváltható 2012. augusztus 31-ig!

Telefonos bejelentkezés szükséges a  06-1/225-3060.

A kupon az Arthro Komplex Gyógyközpontban váltható be.

Cím: 1114. Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/B II. em.7.

Rendelési idő: Hétfőtől-péntekig: 08.00.-19.00.

www.arthrokomplex.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Arthro Komplex Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/B
II. em.7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére