Mai­Kupon

Szeretnél megszabadulni a súlyproblémáidtól, és az azt okozó lelki terheidtől? Megérkezett a segítség 53 % kedvezménnyel, 9.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél egészségesebben, súlyproblémák nélkül élni? 
Jó volna megszabadulni a súlyproblémától és az azt okozó lelki terhektől?
 

A segítség megérkezett!


 Gyakorlati útmutatók segítségével Te is eltudod engedni azokat a lelki terheket amelyek a súlyproblémádat okozzák

és... lelki terheid elengedésével beindulnak tested gyógyító energiái, 
és... így már könnyen megtudod élni álmaid életét! 

Jó ha tudod: 
ez nem a szokásos fogyókúrás súlycsökkentésről szól, mert az nem oldja meg az évek, évtizedek óta magaddal cipelt lelki terheket.
Miért kell a Súlyproblémák megoldásához a lelki terheket elengedni?


Évek, sőt évtizedek óta cipelt terhekről van itt szó, amelyek talán előző életekben meg nem oldott problémákra vezethetőek vissza. 

Ezek a minták lehetnek családi "karmikus terhek", vagy olyan szokások amik rejtve működnek, de mégis súlyproblémákat okoznak. 

A Jó Hír viszont az, hogy amikor a lelki terheket felismered, és elengeded, akkor azokban a számodra fontos dolgokban is megtörténik a változás amikre már évek óta vársz. Miért jó az, ha a Súlyproblémák megoldásához a hozzá kapcsolódó lelki terheket elengeded?Kattints ide és olvasd el a véleményeket a Súlyproblémák megoldása on-line kurzus résztvevőitől >>>

A Súlyproblémák megoldása on-line kurzus értéke 21.500 forint amit most 53% kedvezménnyel 10.000 forintért tudsz megvásárolni.

Az on-line kurzus időtartama 10 hét. 
Az on-line kurzus teljes menetéről, és az ott alkalmazott gyakorlati módszerekről a http://ezoterikustanacsok.hu oldalon találsz bővebb tájékoztatást. 

De vigyázz! 
Légy óvatos a vásárlással, mert olyan gyakorlati útmutatókat tudhatsz meg, amelyeket alkalmazva boldogabb életet élhetsz!

Miért az ezoterikustanacsok.hu-t válaszd a kedvezményes vásárláshoz?

- Mert most hihetetlenül olcsón vehetsz részt egy olyan on-line kurzuson, ami segít Neked is a súlyoddal kapcsolatos problémák megoldásában.

- Mert a lelki terhek elengedése után... 
- magabiztosabb tudsz lenni 
- nagyobb lesz az önbizalmad, és határozottságoddal jobban eltudod érni céljaidat 
- Tested energia rendszere harmonikusabbá válik, és még a testtartásod is javul. 
- Azok a fizikai tünetek amik a súlyprobléma miatt alakultak ki (fájó hát, nehéz végtagok, hormon rendellenességek, stressz, női gondok...stb.) csökkenek, vagy teljesen el is múlhatnak.

Kezedbe veheted életed irányítását

 


Miért érdemes pont most velünk tartani? 
Ha már régóta vannak súlyproblémáid, akkor tudod, hogy a test súlyod a hideg évszakok alatt általában nő. Így viszont lesz időd a téli súlygyarapodást megelőzni, ráadásul elkerülheted a fogyókúrák miatti jojó effektust, ami csak még több túlsúlyt idéz elő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 

Részvétel az online kurzuson:

1. Sikeres fizetés után elküldjük a kuponodat a megadott e-mail címedre

2. Írj a befizetes.ezoterikustanacsok@gmail.com e-mail címre és ebben a levélben írd meg

 - a kuponkódodat;

- a nevedet;

- e-mail címedet;

- és számlázási címedet.

3. A kuponkód egyeztetése után máris küldjük a Súlyproblémák megoldása on-line kurzus első részét a megadott email címedre.


A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
B Nagy Magdolna
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Online szolgáltatás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére