Mai­Kupon

2 fő részére 1 éj szállás reggelivel, muzeális borkóstolóval, vagy eperfahordóban érlelt birsalma pálinkával, kézműves sajtkóstolóval a Regélő Borház Csárdában + ajándék: gravírozott borospohár: 26 600 Ft helyett 13. 300 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kikapcsolódás az érintetlen vidéki környezetben, közel Budapesthez.  

A Regélő Borház Csárda nevében a Mátra lábánál lévő történelmi pincesorra, Farkasmályba invitálunk. Farkasmály, amely az ország K-i részén található Bp-től 80 km-re, ahol az első pincéket a XVIII. század végén vájták a Sárhegy megkövesedett vulkanikus kőzetébe. A 26 pince között található Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje. A pincesor a fénykorát az XX. század első felében élte, amikor Farkasmály a mátrai borvidék borkereskedelmi központja és híres mulató, szórakozó övezete volt. A pincesor folyamatosan fejlődik és időnként már felcsillan a múlt régi fénye.

Borházunk eredeti épülete 1834-ben épült. Borházunk műemlék épület, amely 170 éves platánfák árnyékában várunk titeket. Bármilyen hangulatban is vagy, itt biztosan meg fogod találni, amire szükséged van: történelmi épületek, ódon pincék, házias konyha, termelői borok a családi gazdaságunkból, pihentető nyugalom vagy hajnalig tartó mulatság egy csodálatos természeti környezetben. 

Borozás a történelmi pincesoron. Különleges kupon kínálat bővebben lásd a köv. szövegrészben.

+ Ajándék a vendégeknek: névvel gravírozott vörösboros pohár (2db a vendég saját nevével címezve). Az érkezés előtt minimum 2 héttel kérjük leadni a neveket, amiket a poharakra gravíroznak!Fogadáskor: eperfahordóban érlelt birsalma pálinka 2 x 4 cl.

Szállás 2 fő részére 1 éjszakára fürdőszobával, televízióval és parkolóval rendelkező szobáink egyikében.

Reggeli 2 fő részére 1 alkalommal a vendég által választott reggeli ételből, kiadós mennyiségben 1 reggeli ital kíséretében.

Muzeális borkóstoló 2 fő részére (5x1 dl) + borkorcsolya és szóda. Aranyéremmel és különdíjjal kitüntetett, tölgyfahordós és barrique érlelésű, saját gazdaságunkból származó borok, a 2000-2011-es évjárat gyümölcsei.

Kézműves sajtkóstolóval 2 fő részére kézműves házi kecskesajtokat kóstolója.

Házi pálinka különlegességek kóstolója 2 fő részére (7x2 cl) + tepertő és hamuban sült pogácsa.
A pálinkák házi főzésű, nagy gonddal és kis mennyiségben készült nedűk, amelyek közt megtalálható az eperfahordóban érlelt birsalma, az ágyas szilva és kajszibarack, a mézes gyömbéres körte és a mézes-fahéjas birsalmapálinka

+ Ajándék a vendégeknek: névvel gravírozott vörösboros pohárral kedveskedik a vendéglátó Regélő Borház Csárda.  


Bővebben: http://www.regeloborhaz.hu/

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható. Az ár nem tartalmazza a személyenként
megfizetendő (400 Ft/fő) idegenforgalmi adó összegét. Előzetes bejelentkezés a foglalási
időponthoz.


Elérhetőség:  70/3159645,   +36 37 319 692 


A Regélő Borház Csárda 2 km-re található Gyöngyösről Mátrafüred irányában haladva a 24-es úton,
a farkasmályi elágazónál jobbra.

Bővebben: http://regeloborhaz.hu/regelo/kapcsolat.html

http://regeloborhaz.hu/pdf/utravalo.pdf

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borhotel Sziluett Farkasmály
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3200 Gyöngyös-Farkasmály, 24. pince
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére