Mai­Kupon

60 perces kényeztetés a lábnak a dorogi Silver Szépségszalonban! Lábmasszázs és zselés körömerősítés választható színnel, most 2400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem csak a kezeid érdemlik meg a folyamatos ápolást és gondoskodást, hanem a lábaid is.

Mutasd meg lábaidat és gyönyörű körmeidet a szandál és strand szezonban!

Lábaid most egy kellemes talpmasszázsban is részesülnek. 

A zselés körömépítés során válaszd ki azt a színt, melyet viselni szeretnél.Ne feledkezzünk meg róla, hogy trendi és divatos lett a lábujjunk körmét is feldíszíteni. Itt is ugyanazon technikákat lehet alkalmazni, mint a kézen, nagyon sokan például a lábköröm lakkozása helyett zselét kérnek rá. Különösen a nyári viseletet nagyon feldobja, hogy a kezünk, és lábunk körmein ugyanaz a díszítés van, harmonizál egymással. A nyári viselet ennek különösen kedvez, hiszen a szandál, papucs láttatni engedi a lábujjunk körmeit, és nagyon csinosnak érzi magát az, akinek a lába is szép és ápolt.

Most az ajánlatban nem csak a lábujj körmei csinosodhatnak, hanem még egy kellemes és frissítő talpmasszázs élménye is a téd lehet. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az egész napos ohangálás és mindennapi életünk során lábaink kapják a legnagyobb terhelést. Éppen emiatt egy kis kényeztetést megérdemelnek talpaink. Hatására a lábak felfrissülnek, kellemesen és nyugtatóan hat a fáradt lábakra. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a dorogi Silver Szépségszalonban vehető igénybe. 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 70/621-4069, keresd Orsit!

A Silver Szépségszalon címe: 2510 Dorog, Szent Erzsébet utca 2. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Rétfalvi Orsolya
Cég
Silver Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2510 Dorog, Szent Erzsébet utca 2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére