Mai­Kupon

Gyenge és könnyen sérül a körmöd? Akkor itt az idő, hogy erősebbé és szebbé varázsold körmeidet flexi körömfelújítás és Gél-Lac segítségével a dorogi Silver Szalonban, most 2250 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt a legújabb örület a manikűr világában! Végre egy termék, mely kifejezetten a törékeny és sérülékeny körmökkel rendelkező hölgyeknek lett kifejlesztve. Szépítsd és erősítsd körmeidet a Flexi zselé nyújtotta lehetőséggel. 

Egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül rugalmas, ezért főleg saját köröm megerősítésére „manikűr zselének", ill. normál méretű köröm megépítésére tökéletes.

Speciális összetételének köszönhetően kiválóan tapad még problémás körmökre is. Az elkészült körmök extrán rugalmasak, és ellenállók. 

Az ajánkatban most nem csak Flexi zselével erősítik meg gyenge körmeidet, hanem Gél-Lac segítségével, még szebbé is varázsolják a Silver Szépségszalonban. Mi is a Flexi zselé és miért olyan hatékony sérült és gyenge körmök esetén? AZ új LED zselé pénz és időtakarékos, határtalanul természetes érzést kölcsönöz, szinte nem is érezni, hogy a körmön van. Kifejezetten a háziasszonyoknak és gyenge körmű hölgyeknek lett kifejlesztve! A szolgáltató ajánlása: "Minden nő álma, hogy kezei és körmei szépek és egészségesek maradjanak a házimunka és a kertgondozás ellenére is. A modern körömápoló és építő anyagok használatával, rendszeres kézápolással ez könnyen elérhető." - Rétfalvi Orsolya

Az extra rugalmas flexibilis zselé a legújabb LED technológiával készült. A Perfect LED zselék újfajta LED lámpában 5-10 másodperc alatt kötnek. Hagyományos UV lámpában is használhatók, kötési idejük akkor megegyezik a hagyományos zselékkel. Állaga hígabb a megszokott zseléknél, de mégsem folyik, inkább remekül elterül, és nagyon könnyen kezelhető! 

Speciális összetételének köszönhetően kiválóan tapad még problémás körmökre is. Az elkészült körmök extrán rugalmasak, és ellenállók, reszeléskor nagyon kevés por képződik, szinte olyan, mintha porcelán körmöt reszelnénk. Nem is nagyon kell reszelni, mert felvitelkor szinte tökéletes felület ad a jó terülése miatt. Reszelés nélkül, acetonnal leoldható!

 

Előnyei: Extra gyors kötés, rendkívül rugalmas, kevesebb irritáció. Olyan ellenálló, mint a porcelán, nem kell lereszelni, acetonnal leoldható, kíméletes a körömhöz és bőrhöz

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltató az esetleges előző műköröm eltávolításáért díjat számol fel, melynek összege 1000 Ft és a szolgáltatás helyszínén fizetendő!

A szolgáltatás a dorogi Silver Szépségszalonban vehető igénybe. 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 70/621-4069, keresd Orsit!

A Silver Szépségszalon címe: 2510 Dorog, Szent Erzsébet utca 2. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Rétfalvi Orsolya
Cég
Silver Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2510 Dorog, Szent Erzsébet utca 2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére