Mai­Kupon

🚌 1 napos csobbanás Opatijában, non-stop utazással 1 fő részére kedvező áron 19 990 Ft helyett 12 990 Ft-ért a Dolce Travel jóvoltából! Most fizetendő: 2 000 Ft!

1 napos csobbanás Opatijában, non-stop utazással 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:2 000 FtTeljes ár:12 990 Ft35% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

1 Napos Csobbanás: Opatija (Non – Stop)
Utazás: Autóbusszal (3 Nap/0 Éj) (Non – Stop)
Szállás: Nincs
Ellátás: EgyénilegProgram: (3 Nap/0 Éj)
1. Nap:
Indulás az éjjeli órákban Budapestről. Éjszaka a buszon. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

2. Nap:
Érkezés az Adria partjára, Opatijaba (avagy egykori nevén Abbázia-ba), ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. A kellemesen eltöltött nap után találkozás az esti órákban a busznál és indulunk vissza Budapestre. Szabad program keretében ki – ki szeretné felfedezheti egyénileg Opatija rejtett gyöngyszemeit. Ebből párat most Önök részére felsorolunk melyet nem szabad elhalasztani:

Lungomare parti sétány:
Prelukától (Voloskótól) Lovranig tart ez a 12 kilométer hosszú csodás sétány, mely gyönyörű látványt ígér, és melynek mentén helyezkednek el Opatija legpatinásabb épületei. Éttermek, kávézók, parkok, kis öblök is felfedezhetők a séta folyamán. Az út első része 1899-re, míg második fele 1911-re készült el. Az Adria talán legszebb sétánya ez, mely ráadásul egy fantasztikus hangulatú túra közben hosszan belátható. Ha a végére jutottunk, és nem szeretnénk visszagyalogolni, egyszerűen vízitaxiba is be lehet ülni.

Leány a sirállyal szobor:
A Lungomare sétányon keresztül elérhető, mesterséges sziklán lévő szobor Zvonko Car szobrászművész munkája, és 1956-os elkészülte óta Opatija szimbólumának számít. Korábban a Madonna nevű szobor állt ugyanezen a helyen. Azt a szobrot azonban ekkor lerombolták, így ma a városban az eredeti Madonnának csupán a másolata látható.

Angyali üdvözlet templom:
A jellegzetes, zöld kupolás, egész Abbáziából látható neoromán stílusban épült templom alapkövét 1906-ban fektették le, de a háború miatt a templom befejezte többször is késlekedést szenvedett. Az utolsó simításokat végül 1926-ban végezték el rajta.

Villa Angiolina:
A fantasztikus gazdagságú villát, mely Opatija első villája, és annak csodás virágoskertjét, és parkját Iginio Scarpa, egy rijekai nemes kereskedő építtette 1844-ben. Feleségét Angiolinának hívták, így szeretete jeléül a villának is ezt a nevet adta. Az Angiolinát 2000-ben teljesen felújították. Gyönyörű park, mindenképp érdemes ellátogatni, Opatija legszebb része ez, és a romantikus parkból csodás a kilátás a tengerre. Belépőjegy 10 kuna, de kívülről is egész jól látható.

Szent Jakab templom:
Opatija legrégebbi épülete 1420-ban épült. Itt működött Opatija első iskolája is. Ma nem sok látható a templom eredeti kinézetéből: először 1506-ban, majd a 18. században is felújították, 1930-ban pedig jelentősen kibővítették. A templomban a híres horvát szobrász, Ivan Mestrovic piétájának másolata tekinthető meg.

Szent Jakab park:
A Villa Angiolina és a Szent Jakab templom körüli hatalmas Szent Jakab parkban a Távol-Keletről, Dél-Amerikából, Ausztráliából, és a világ más tájairól származó csodálatos, és igen egzotikus növények tekinthetők meg. A leghíresebb közülük talán a japán kamélia, azaz a Camellia japonica.

Hotel Kvarner:
A Hotel Kvarner Abbázia, és egyben valószínűleg az Adria keleti partjának legrégebbi szállodája. 1884-ben mindössze 10 hónap alatt épült meg – a Monarchia minden részéről hozattak ide építőanyagokat, és mesterembereket.

Helios és Selena szobor:
Hans Rathaustsky szobrászművész 1899-es alkotása Opatija parkjának központjában áll és neobarokk stílusjegyek jellemzőek rá.

Juraj Matija Sporer művészeti pavilon:
A Hotel Kvarner mellett lévő kiállítóhely dr. Juraj Matija Sporer belgyógyászról kapta a nevét, aki egy társaság megalapítását javasolta, amely Opatiját turistacélponttá, és klimatikus gyógyhellyé teszi.

3. Nap:
Éjszakázás a buszon. Érkezés a kora reggeli órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. augusztus 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kérjük, hogy a kupon leütése után vegye fel a kapcsolatot emailben vagy telefonon a szolgáltatóval és foglalja le a helyét!

Mail/E-mail: iroda@dolcetravel.hu
Telephon/Tel: 06 1 600 – 6100

Az ajánlat tartalma: 1 napos csobbanás Opatijában, non-stop utazással 1 fő részére kedvező áron 19 990 Ft helyett 12 990 Ft-ért a Dolce Travel jóvoltából!

Most fizetendő: 2 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fizetés módja történhet:
Személyesen irodánkban készpénzzel (1074 Budapest, Dohány utca 92.sz. Open/Nyitva tartás: H (Hétfő) – P (Péntek): 09:00 – 17:00 -ig
Átutalással: erről emailben küldünk tájékoztatást

Az ár tartalmazza: utazást: autóbusszal

Az ár nem tartalmazza:
Kötelező Adminisztratív díj: 1 000 Ft/Fő,
BBP betegség, -baleset, poggyász utasbiztosítást: 1 800 Ft/Fő
Egyéni Kérésre – Fix Ülőhely: 3 000 Ft/Fő (Oda – Vissza)

Időpontok: kérjük a megadott időpontokról érdeklődjenek emailben vagy telefonon. Szabad helyekről az utazási iroda tud bővebb információval szolgálni.
2019.07.19 - 07.21.
2019.07.26 - 07.28.
2019.08.23 - 08.25.

Felszállási helyek: Hétvégi indulásnál/”Péntek este”
Budapest, Blaha Lujza tér, régi Corvin áruház, parkoló “SPAR -EUROPEM” – M7 autópálya – Budaörs, AGIP/MOL kút, parkoló – Garibaldi u, “KFC” – M7 autópálya – Székesfehérvár, SHELL kút, 59/60 KM kő/híd – M7 autópálya – Siófok, Tesco parkoló, 105 KM kő/Vak Bottyán – – M7 autópálya – Nagykanizsa, Tesco parkoló, 206-211 KM kő között

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dolce Travel
Cég
Dolce Travel Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére