Mai­Kupon

1 órás kiscsoportos golfoktatás ütő- és labdabérléssel, korlátlan gyakorlópálya használattal, pályabemutatással + egy putterrel Kisorosziban 7700,-Ft helyett 2500,-Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A golf nem csupán egy szabadidős sport, több annál! Egy életérzés. Csöppenj bele a számodra eddig még ismeretlen világba. Szívd magadba a friss levegőt a mindennapi mókuskerék után, tedd próbára ügyességét egy 1 órás kiscsoportos (4 fős) golfoktatás keretében a 100 éves Magyar Golf Clubban, hazánk legnagyobb múltra visszatekintő 18 lyukú par 72-es golfpályáján Kisorosziban, gyönyörű környezetben.

A kezdéshez mindössze kényelmes ruhára és cipőre lesz szüksége (kivéve farmer), az ütőket biztosítjuk az oktatások idejére.

Csábítsd el párodat is és az oktatás után kiránduljatok egyet a festői szépségű Dunakanyarban, másszátok meg a Visegrádi várat, majd bobozzatok kedvetekre, vacsorázzatok egy hangulatos étteremben.A Budapestről mindössze 30 percnyi autóút után a Szentendrei-sziget északi csücskén található 66 hektáron elterülő 18 szakasz festői szépsége és a Dunakanyar közelsége már a '80-as évek eleje óta méltán ejti rabul a természet és a sport szerelmeseinek szívét.

A történelmi magyar Old Course természet által kialakított dűnéi és buckás fairway-ei a híres angol Links Course-okat idézik, melyet a buja növényzetű parkos környezet tesz még izgalmasabbá. A zseniálisan megtervezett, érdekes vonalvezetésű par 72-es golfpálya nehézségét a nagy pontosságot igénylő szakaszok adják. Az első 9 lyuk erdőkkel övezett, ligetes szakaszai, sokak kedvenc a par 3-as 6-os lyuk, a második 9 lyuk dogleg-ei, és a kivételes természeti adottságok valódi golfélményt adnak az ide látogatóknak.

A 250 méter hosszú célgreenekkel ellátott szélcsendes Driving Range és a Pitching-Putting Green nagy szintkülönbségei kiválóan alkalmasak a pályához szükséges pontos ütések begyakorlására.

A pályához tartozó country stílusú, családias atmoszférájú klubház ideális otthont ad a magyaros étteremnek és újonnan elkészülő vendégszobáknak, melyek a MGC Kisorosziban megszokott golfbarát hangulattal és barátságos árkoncepcióval párosulnak.

Ugye Te is kedvet kaptál egy golfleckéhez? Jó szórakozást kívánunk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az oktatás 4 fős csoportokban zajlik. Kérjük, egyeztessetek időpontot a Magyar Golf Clubbal telefonon: 0626592020 Amennyiben 4 főnél kevesebben jelentkeztek egyszerre, a klub segít a csoportok szervezésében.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magyar Golf Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2024 Kisoroszi, Golf út 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére