Mai­Kupon

Kategóriák

12 darab cserélhető elektromos fogkefe fej, mely az Oral B elektromos fogkefékkel kompatibilis, most ingyenes kiszállítással 3.990 Ft-ért az Áralatt webáruház kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlatunkban található fogkefe fejek, az Oral B elektromos fogkefével kompatibilisek.  Vedd meg és ápold, védd a fogaid, hogy mindig egészséges és ragyogó legyen mosolyod. Ragyogó mosoly, ápolt fogak kellemes lehelet.

Az újratölthető elektromos fogkefék a hagyományos kézi fogkeféknél sokkal hatékonyabb lepedékeltávolítást biztosítanak használóik számára. A legtöbb ilyen kefe ráadásul számtalan egyéb funkcióval szolgálja kényelmünket a szájápolás során. Fogaink egészsége érdekében javasolt a rendszeres fogmosás és kb. 3 havonta a fogkefénk fejének cseréje. Milyen előnyei vannak az elektromos fogkefe használatnak? 

  • A fogkefe fej rendszeres időközönkénti cseréje hozzájárul az egyenletesen magas szintű szájhigiénia fenntartásához. Klinikai kutatások azt mutatják,hogy egy új fogkefével akár 30%-kal több lepedék távolítható el, mint egy három hónapnál régebbivel. Az elektromos fogkefe fej az alapos tisztítás mellett több fogkövet távolít el.
  • Érezhető a különbség a lepedékeltávolításban rendszeres csere esetén, ennek köszönhetően hatékonyabban csökkentik az ínyproblémákat.
  • Elősegíti a magas szintű szájhigiénia fenntartását.
  • A kicsi fej a nehezen hozzáférhető helyekre is elér, könnyebb befér a hátsó fogakhoz és minden oldalról elősegíti az alaposabb tisztítást.
  • Professzionális, alapos tisztítás érzetét nyújtja.
  • Jó döntés lehet az elektromos fogkefe idősebbek, artritiszesek, fogszabályzót viselők esetén, akik kevéssé hatékony mozdulatokkal tudják végezni fogazatuk tisztítását.
  • Kutatás bizonyítja, hogy az elektromos fogkefék csökkentik a fogkő lerakódást, és megelőzik az ínybetegségeket valamint az irritációt, miközben biztonságot nyújtanak a száj lágy szöveteinek is.

 A cserélhető fogkefe fejek az alábbi készülékekkel kompatibilis:

Forgófejes fogkefékkel használható: pl. ORAL-B Professional Care Series, ORAL-B Professional Care, ORAL-B Vitality, ORAL-B Pro Health, ORAL-B advenced Power, ORAL-B Triumph. Utángyártott termék.  Nem használható a következő típusokkal: ORAL-B Sonic és Cross Action.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Áralatt webáruház elérhetősége: 06/70-408-3053. H-P 9-16 óráig. 

Kérjük, hogy kuponkódját legyen kedves megadni e-mailben, az alábbi címre: info@aralatt.hu

A kiszállítás ingyenes!

Szállítási határidő: A megrendeléstől számított 3-5 napon belül.

Megjegyzések: A vásárolt termék változtatható és visszaküldhető, ezeknek a költségeit az ügyfél fizeti.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Áralatt webáruház
Cég
LRTM BT
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére