Mai­Kupon

14" notebook táska - Hello Kitty- rózsaszín, pink, vagy fekete 11990Ft helyett 5990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A notebook táska használata egyre divatosabb a fiatalok körében. pont ezért fontos, hogy kényelmes legyen, ne okozzon gondot a hordása, ha hosszabb utat kell megtenni és nem utolsó sorban divatos legyen.Néhány éve a laptoptáska még csak a hatalmas, fekete téglát jelentette mindannyiunk számára, napjainkban azonban egyre nagyobb az igény arra, hogy a funkció mellett az esztétikum is megjelenjen ezekben a kiegészítőkben. Ezek a divatos Hello Kitty-s notebook táskák nem csak divatosak, de kényelmesen viheted magaddal bárhová.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A megrendelés feldolgozását követő 15 munkanap alatt, ajánlott légiposta úton a vásárló címére. Az ár tartalmazza a postaköltséget is! Ha 2 napon belül nem kap választ a megrendelésére, érdeklődjön email-ben, mert előfordulhat, hogy nem kaptuk meg a rendelést.
Rendelés leadása a www.olcsoajandek.viltor.hu webáruházban - megjegyzésbe kell beleírni a kapott kuponkódot.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére