Mai­Kupon

Kategóriák

15 órás indiai talp- és fejmasszőr képzés Budapesten az Soleil Masszázsiskolában 05.21. és 22-én 39.900 Ft helyett 16.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Soleil Oktatóközpont oktatói nagy szakértelemmel, hivatásszerűen foglalkoznak tudásuk magas színvonalú átadásával. EU normákat is figyelembe vevő képzési rendszerüknek köszönhetően, a sikeresen végzett hallgatók magas szintű szakértelemmel, és hivatástudattal bírnak, és akár Magyarországon, akár külföldön eredményesen alkalmazhatják tudásukat.

Új utakat keresel, új területeken szeretnéd kipróbálni magad? Szívesen választanál olyan hivatást, ahol emberekkel foglalkozhatsz? Vagy csak elsajátítanál egy újfajta tudást, amit aztán családi vagy baráti körben gyakorolhatsz? A Soleil Oktatóközpont most induló indiai talp- és fejmasszázs tanfolyamán elsajátíthatod a reflexológia alapjait, megismerheted a testi-lelki összefüggéseket.Az indiai talp- és fejmasszázs egy, a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa. A talpmasszázs alapja az a felismerés, hogy talpunkon visszatükröződik a különböző szervek, testrészek állapota. A természetes gyógyítási módszerek közül a legősibb, több ezer éves múlttal rendelkezik. Hatását tekintve rendkívül kellemes, az alkalmazott technikáktól és intenzitástól függően nyugtató, pihentető, fájdalomcsillapító, regeneráló, frissítő hatással bír. A jól alkalmazott talpmasszázs preventív célokat is szolgál, továbbá segít megteremteni az energetikai egyensúlyt az ember szervezetében. A masszázstechnika megfelelő alkalmazásával, diagnosztikai szerepet is betölthet a talpmasszázs, mivel a megrekedt energiák, a modern életmódból fakadó lerakódások, a talp reflexpontjainak érzékenységét, fájdalmát okozhatják, ami az esetlegesen felmerülő létező vagy kialakuló szervi problémákra is utalhat. A módszernek tehát nagy jelentősége van a megelőzésben, az egészségesség megőrzésében is. 

A hiányzásmentes részvétel, sikeres írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsga után, nemzetközileg elfogadott, eu-s tanúsítványt kapsz, amely bel- és külföldi munkavállalásra, vállalkozás kiváltására jogosít, és így elindíthatod saját vállalkozásodat, vagy fürdőkben, kozmetikákban, fittness stúdiókban, hotelekben, szépségszalonokban helyezkedhetsz el.

A képzés tematikája:
•    Frissítő fejmasszázs
•    Frissítő talpmasszázs
•    8 akupresszúrás pont megismerése
•    Kezelési módszerek
•    Ok-okozati összefüggések

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vouchert KIZÁRÓLAG a soleil-masszazsiskola.hu oldalon történő regisztrációt követően válthatod be. A tanfolyam első képzési napján kérjük vidd magaddal a kuponod is, kinyomtatva! 

Pontos és részletes információ a soleil-masszazsiskola.hu oldalon található.

A tanfolyamra való jelentkezés feltételei:

-16 éves életkor betöltése
-általános iskolai végzettség
-weboldalon történő regisztráció

Regisztráció után megkeresnek telefonon a tanfolyam részleteinek egyeztetése céljából. A csoportok feltöltése a regisztráció sorrendjében történik.
-Az ár tartalmazza a jegyzetek árát és a képzés ideje alatt használatos eszközöket!
-Szakmai vizsga díja: 9.000 Ft (plusz nap is egyben, a munkavégzéshez szükséges tanúsítványhoz kötelező)
-NEMZETKÖZI TANÚSÍTVÁNY jár a sikeres vizsgáért.

MÁJUSI IDŐPONT VAN MÁR CSAK: 2016. 05. 21.,22. (szombat,vasárnap) 9:00-15:00

(Ezután legközelebb már Szeptemberi időpontok lesznek.)

Oktatás helyszíne:  1024 Budapest, Rózsahegy utca 10. 16-os csengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Soleil Wellness Akadémia
Cég
Soleil Masszázsiskola
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Rózsahegy utca 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére