Mai­Kupon

16 alkalmas, délelőtti (belépés 15.00 óra előtt) Fitness bérlet 8 alkalom áráért (aerobic órákra is érvényes) ! Formálódj a Fit Forma Fitness Stúdió jóvoltából 7.990 Ft-ért! (Csak nőknek!)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hozd formába magad Újpest szívében! A Fit Forma Stúdió kellemes környezetet nyújt a nőknek, hogy kényelmetlenség nélkül dolgozhassanak meg a tökéletes alakért és egészségi állapotért!Az Újpesti Fit Forma Stúdió Újpest szívében egy sétáló utcában található.

Edzőtermünk kizárólag hölgyek részére 5 éve üzemel töretlen sikerrel.

2005 Október 1-én költöztünk új helyünkre a Király u. 13 szám alá- 700 m2 alapterületre. Nagy örömünkre szolgál hogy mertünk nagyot álmodni, és vendégeink nagy megelégedésére egy igazi gyöngyszemet sikerült alkotnunk újpest központjában.

Családias emberközpontú kiszolgálás, nyugodt légkör fogadja a hozzánk ellátogatókat.

 

Mit jelent a Fit Forma®

Vendégeink körében a Fit Forma Stúdió nem csak egy edzőterem, hanem egy Életforma!

- A Fit-Forma® Stúdió Magyarország első női fitness stúdió hálózata.

- A Fit-Forma® szisztéma magas szintű elméleti és gyakorlati szaktudáson alapul: 1992-ben dolgozta ki és szabadalmaztatta egy szakmailag elismert Team. A szigorú szakmai színvonal fenntartásáról folyamatos professzionális tréning rendszerünk gondoskodik.

- A Fit-Forma® 1997 óta franchise rendszerben bővül, jelenleg 23 stúdióval rendelkezik országszerte és az egyetlen országos női fitness hálózat.

- A stúdiók szolgáltatásai folyamatosan bővülnek: az edzés programokon és diétás tanácsadáson túl a szolgáltatások a teljes wellness témakört felölelik.

 

 

1. Személyre szabottan!

Minden vendég - erőnléttől , sportmúlttól stb. függően - testre szabott edzésprogramot és táplálkozási tanácsokat kap az első látogatás alkalmával. Az alakformálás célkitűzéseit a vendég szabja meg, hisz saját magának kell alakját tökéletesnek tartania! A programok az esetleg szükséges fogyasztó, vagy épp testtömeg építő táplálék kiegészítőket is magukban foglalják. A kismamák speciális igényeit is ki tudjuk elégíteni, így nem kell kiszakadniuk a megszokott csapatból, ha nincs kedvük elkülönített kismama tornára járni.

 

2. Sikerélmény

- rendszeresen mérjük az eredményeket! 
Minden hónapban ellenőrizzük, hogy a céloknak megfelelően alakul-e az alakváltozás. A mérőszalag és a vendég egyre jobb közérzete, állóképességének javulása sikereink mércéje.

 

3. Csak nőknek!

Az edzés valóban az alakformálásról szól. A "szereplés" az edzés után következik otthon, az utcán vagy a strandon. de a teremben szégyenkezés és gátlások nélkül lehet izzadni.

 

 

4. Életforma, nem csak edzőterem!

Mosolygós, kedves edző lányaink egész nap rendelkezésre állnak, minden kérdésre, aggályra megoldást találnak, ami az edzéseken túl az életmóddal kapcsolatos: pl. diétás módszerek, kiegészítő szolgáltatások . Szolárium, szauna, és rengeteg szolgáltatás biztosítja vendégünknek az érzést, hogy itt ő "a világ közepe". 
Mindenki számára elérhető! 
A bérletek árai a többlet szolgáltatások ellenére az átlagos piaci árakon vásárolhatóak meg. Hosszú és hétvégi nyitvatartási idő az elfoglalt üzletasszonyoknak, jó közlekedési lehetőségek a kocsival nem rendelkezőknek, parkolók az autósoknak.

 

5. Mindig új és izgalmas!

A szisztéma szakmai alapjai ugyan állandóak, de emellett mindig frissülő, új trendeket követő órarendek, rendszeres akciók, rendezvények teszik a hölgyek életének fontos és izgalmas részévé a Fit-Formát®. Belső továbbképzési programunk fontos része az új módszerek és ötletek integrálása stúdióink szolgáltatásaiba.

- Állandó, bérletet rendszeresen újraváltó vendégeink száma a 23 stúdióban eléri a 9.000 főt, ők havonta átlagosan 12x fordulnak meg.

- Az alkalomszerűen visszatérő vendégeink száma további kb. 7.000.

- Eddig összesen több, mint 45.000 hölgy fordult meg valamelyik Fit-Forma® stúdióban.

- Újonnan kialakított klubtagsági rendszerünknek eddig 5.000 tagja van, és a kör folyamatosan bővül.

- Minden korosztály megfordul a stúdiókban, a legjellemzőbb a 25-40 év közötti kor.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kizárólag nőknek szól az ajánlat!

A kedvezménnyel vásárolt bérlet csak délelötti belépésre és felhasználásra jogosít (15:00 elött)

A kupont decemberben kell beváltani, ezután 60 napig érvényes!

A kuponnal az aerobic órákra is felhasználható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitForma
Cég
Perfect-Shape BT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Király utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére