Mai­Kupon

Kategóriák

2*4 db Gillette Fusion borotvapenge ingyen kiszállítással 10.000 Ft helyett 4.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha sokat borotválkozol, nem mindegy mivel teszed azt. Fontos, hogy a bőrödet ne cincálja szét a penge, megelőzve ezzel a gyulladásokat s a fájdalmasan húzódó bőrt. 

Noha többféle árfekvésben lehet kapni borotválkozáshoz szükséges pengéket, ez tipikusanaz a termék, amihez jó, 

ha minőségi terméket választasz.A modern Gillette termékek kevés irritációval járó, kényelmes és sima borotválkozást tesznek lehetővé. A különleges és aprólékosan kidolgozott új Gillette technológia akadálymentes siklást biztosít a pengék számára, és horzsolások, valamint irritációmentes, sima bőrt eredményez. A Gillette ügyesen megtervezett vékony pengéi, amelyek a borostákat a gyökerüknél vágják le, még mindennapos borotválkozás mellett is hihetetlenül kényelmes borotválkozást nyújtanak. Vékonyabb, keskenyebb pengék, melyek simán siklanak a borostákon, kevesebb lehúzással. A vékony és kifinomult pengének, valamint a Gillette legkorszerűbb alacsony ellenállású pengebevonatának köszönhetően akadálytalan siklással fut végig a bőrön és alig húzza, vagy rángatja a borostákat. A Gillette eddigi legnagyobb méretű és korszerű Lubrastrip krémezőcsíkja ásványi olajat és síkosító polimereket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a borotva selymes siklását még többszöri lehúzás esetén is. Csomag tartalma: 2 x 4db penge.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 2-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Megrendelésed névvel, címmel, telefonszámmal, és a kuponod mellékelve az info@maishop.hu címre kell leadnod. Kiszállítás a kupon beválthatóságától számított 10 munkanap. Tárgyrovatba kérlek írd bele, az akció nevét. Kizárólag az emailes megrendelést fogadjuk el, a webshopon keresztül nem.

A kupon beváltható 2014.04.03-tól!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
maishop
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére