Mai­Kupon

2 alkalmas gyógymasszázs,+ ízületi kimozgatás + Ízület- manipuláció („kiropogtatás”) diplomás mozgásterapeutával a Szépségmánia Beauty Szalonban a belvárosban16 000 ft helyett 8 000 ft - ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezelés menete:

  1. Rövid elbeszélgetés a pácienssel, állapotfelmérés. A kezelést módosító tényezők felmérése.
  2. Fél órás háton végzett gyógymasszázs keretén belül előkészítjük egyéni problémáknak megfelelően a gerincet, izmokat az ezt követő eljárásoknak.
  3. Ezt követi az ízületi kimozgatás (ízületi mobilizáció) , amelyben a beszűkült ízületi mozgásokat növeljük aktív és vezetett nyújtással, ízületi kimozgatással
  1. A kezelés végén történik az ízületmanipuláció („ropogtatás; kiropogtatás”).


Milyen folyamatok játszódnak le az ízületekben az ízületmanipuláció során?

A gyors és határozott manipulációs mozdulat növeli az ízfelszínek szétválasztását. A hirtelen bekövetkező intraartikuláris, azaz ízületen belüli nyomás csökkenése pedig vákuumképződést eredményez. Ennek hatására széndioxid és inert gáz szabadul fel, amely ízületi ropogást eredményez (joint snap). Az ízületi ropogás a szinoviális folyadékból felszabaduló gázmikrohólyagok szétpukkanásából és a tokrendszer hirtelen megfeszítésekor keletkező zaj összegződéséből származó hangjelenség. A mikrohólyagok az ízületi résbe kerülnek és 30-40 perc elteltével újra oldódnak az ízületi folyadékban. Ez biztosítja az ízület tartását, feszességét és “légpárnázottságát”.Az ízületek manipulációjának hatására javul a mozgáskészség, csökken a fájdalom és megindul a test öngyógyítása, megkezdődik a szervezet regenerálódása.

 


A csigolyaállási rendellenességek és a klinikai állapotképek közötti összefüggések: Az idegrendszer (a szomatikus és az autonóm idegrendszer) a test minden szervét és struktúráját kontrollálja és koordinálja. A csigolyaállás rendellenessége (blokkja) a szomszédos idegi struktúrák bántalmán keresztül a szegmentális innervációs (beidegzett) terület fájdalmát és a zsigerek valamint az erek funkciózavarát is okozza. Fontos a csigolyák helyzete, az ízületek blokkmentes állapota. Az ízületmanipulációs technika lehetőséget biztosít arra, hogy az imént felsorolt tüneteket megelőzzük, vagy a már kialakult kórképeken hatékonyan és gyorsan segítsünk.A ízületmanipulációs technika moduláris technika. Ez azt jelenti, hogy beépíthető más masszázsokba, más terápiákba, módszerekbe, növelve azok hatékonyságát. Pl.: gyógy-frissítőmasszázs, gyógytorna, KoroKan masszázs, shiatsu, kínai masszázs, energetikai kezelések stb

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebben:

www.szepsegmaniaszalon.hu

 

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36/70-424-1313, +36/1-269-1578

Nyitva tartás:  H – Sz : 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségmánia Beauty Szalon
Cég
Beauty Holic KFT
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Nádor utca 14
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére