Mai­Kupon

2 alkalom vércsepp vitalitásmérés, ajándék Bioquant kezeléssel kedvező áron 12 200 Ft helyett 4 990 Ft-ért az Életerő Prevenciós Központban! Most fizetendő: 1 500 Ft!

2 alkalom vércsepp vitalitásmérés Bioquant kezelés - Egészség kupon
Eredeti ár:12 200 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:4 990 Ft59% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A vércsepp-vitalitás vizsgálatról
A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azon túl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása is megelőzhető!
Egy egyszerű vércsepp vizsgálat segítségével tudjon meg Ön is mindent a szervezetével kapcsolatban minél előbb, már most!
Ennek a vizsgálatnak a legnagyobb előnye az, hogy időben értesülhet olyan problémákról is, melyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már jelzik a későbbi problémákat. Éppen ennek köszönhetően a prevencióban, a megelőzésekben nagy szerepe van a vércsepp-vitalitás mérésnek.Miért hasznos a vércsepp-vitalitás vizsgálat?

Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúlyának zavarai, és nem utolsó sorban gombák és paraziták jelenléte. Ön egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban, ami a vérében zajlik! A vér, mint mikrorendszer, minden információt tartalmaz az egész szervezetről.

Milyen a száraz elemzés és milyen adatokkal szolgál?
A másik vércseppet fél órás száradás után vizsgáljuk meg, és az eredményeket a komplexebb egészségkép kialakítása érdekében összevetjük az előző mérés "mutatóival". A száraz vér analízise során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, karimáján megjelenő elváltozásokból következtetjük ki az étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését.
Legnagyobb előnye, hogy értesülhetünk olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket.

A Bioquant lézerterápiáról
Mire szolgál a Bioquant lézerterápia kezelés?
A Bioquant a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosítja. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok alátámasztják és megerősítik a Bioquant rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség.

Klinikailag igazolt az is, hogy a Bioquant lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül alkalmazható cukorbetegség kezelésére is. A legjobb, hogy ez a műszer nemcsak orvoslásra, de megelőzésre is kiváló!

Mit érdemes tudni a Bioquant félvezető-lézerterápiás készülékről?
Egészségügyi segédeszköz, mely működési elve a vörös lézerfényen alapul. Használat során bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó részét, ahol besugározza az ott található erekben áthaladó vért és idegvégződéseket.
Aktiválja a vér minden alkotóelemét.
Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert.
Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást. Csökkenti a vér viszkozitását, ennek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni.
Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben, a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű zsíroldó enzim aktivizálódik.

Javítja a szervezet oxigénellátását, csökkenti az olyan betegségek kialakulásának a veszélyét, mint a vérrögök keletkezése az erekben, infarktus, agyérrendszeri betegségek, szívérrendszeri betegségek, stb. Alkalmas a magas vérnyomás gyógyítására és megelőzésére, a vérnyomás stabilizálására.
Pozitívan hat a belső szervekre és az anyagcsere folyamatokra.
A rendszeresen alkalmazott kezelések után javulnak a következő klinikai tünetek: az agy- és szívérrendszeri betegségek tünetei, rosszullét, fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkasnyomás, amnézia, letargia, ischaemiás szívbetegségek.
Javítja az alsó végtagok vérellátását, sikerrel alkalmazható az asztma gyógyítása, a pajzsmirigy működés javítása érdekében, valamint idegrendszeri és nyirokérrendszeri betegségek esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 2 alkalom vércsepp vitalitásmérés, ajándék Bioquant kezeléssel kedvező áron 12 200 Ft helyett 4 990 Ft-ért.

Most fizetendő: 1 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36-20/311-3711
A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

A szolgáltatás pontos helye és címe: Új helyen!!! Cím: 1085 Budapest (VIII. kerület), Stáhly u. 13. II.emelet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ÉLETERŐ PREVENCIÓS KÖZPONT Természetgyógyászati rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Stáhly u. 13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére