Mai­Kupon

2 darab környezetbarát mosógolyó és 4 darab színfogókendő a Hasznos Holmik webáruház kínálatából, ingyenes országos házhoz szállítással, most 57% kedvezménnyel 2 999 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mosson mosólabdával legalább 1 évig, spóroljon tízezreket és kímélje bőrét és a környezetét. Tegyen Ön is környezetéért, a vegyszermentes, egészséges életért! A mosólabda gazdaságos: 300-400 mosásig használható, mindennapos használatnál legalább 1 évig.


Bőrbarát, mert érzékeny bőrűek és allergiások is használhatják. Környezetbarát, mivel semlegesíti a klórt a vízben. Higiénikus, hiszen a baktériumok 99,9 %-át eltávolítja a vízből. A kupon 2 db általános mosógolyót és 4 darab színfogókendőt tartalmaz. Mosólabda használata mellett a kevésbé szennyezett ruháknál nem kell mosópor, erősen szennyezett ruháknál pedig minimális mosópor használata szükséges. A mosólabdával történő mosáshoz akár 80%-kal kevesebb mosópor is elegendő, ami jelentős terhet vesz le a természet válláról, hiszen lényegesen kevesebb vegyszert juttatunk így a folyókba, illetve a folyókon keresztül a talajvizekbe és ez által az ivóvizünkbe is egyaránt. A kevesebb vegyszer használattal egészségünket is óvjuk, hiszen a mosószer olyan allergén anyag, ami bőrirritációt válthat ki, mivel mosás után nagy mennyiségben marad vissza a ruhákban.

 

A mosólabda antibakteriális, kiváló tisztító, szagtalanító és sterilizáló hatását független, külföldi bevizsgáló intézetben végzett tesztek bizonyítják. A ruhák nem fakulnak, nincs elszíneződés többé, és az anyag sem veszít rugalmasságából. A mosólabda használata egyszerű és könnyen elsajátítható. Abban az esetben, ha mosógépe 5 kg-nál több ruha befogadására képes, két mosólabdát használjon. A mosólabdákat legfeljebb 60-70 C-os mosás esetén lehet alkalmazni, magasabb hőfokon a burkolat elveszítheti merev tartását. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére