Mai­Kupon

Kategóriák

20 db cserélhető elektromos fogkefefej, mely az Oral B elektromos fogkefékkel kompatibilis 5.490 Ft ingyenes kiszállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

20 db Oral B elektromos fogkefével kompatibilis fogkefe fej, vedd meg és ápold, védd a fogaid, hogy mindig egészséges és ragyogó legyen mosolyod. Ragyogó mosoly, ápolt fogak kellemes lehelet.


Az újratölthető elektromos fogkefék a hagyományos kézi fogkeféknél sokkal hatékonyabb lepedékeltávolítást biztosítanak használóik számára. A legtöbb ilyen kefe ráadásul számtalan egyéb funkcióval szolgálja kényelmünket a szájápolás során. Fogaink egészsége érdekében javasolt a rendszeres fogmosás és kb. 3 havonta a fogkefénk fejének cseréje. Milyen előnyei vannak az elektromos fogkefe használatnak? 

  • A fogkefe fej rendszeres időközönkénti cseréje hozzájárul az egyenletesen magas szintű szájhigiénia fenntartásához. Klinikai kutatások azt mutatják,hogy egy új fogkefével akár 30%-kal több lepedék távolítható el, mint egy három hónapnál régebbivel. Az elektromos fogkefe fej az alapos tisztítás mellett több fogkövet távolít el.
  • Érezhető a különbség a lepedékeltávolításban rendszeres csere esetén, ennek köszönhetően hatékonyabban csökkentik az ínyproblémákat.
  • Elősegíti a magas szintű szájhigiénia fenntartását.
  • A kicsi fej a nehezen hozzáférhető helyekre is elér, könnyebb befér a hátsó fogakhoz és minden oldalról elősegíti az alaposabb tisztítást.
  • Professzionális, alapos tisztítás érzetét nyújtja.
  • Jó döntés lehet az elektromos fogkefe idősebbek, artritiszesek, fogszabályzót viselők esetén, akik kevéssé hatékony mozdulatokkal tudják végezni fogazatuk tisztítását.
  • Kutatás bizonyítja, hogy az elektromos fogkefék csökkentik a fogkő lerakódást, és megelőzik az ínybetegségeket valamint az irritációt, miközben biztonságot nyújtanak a száj lágy szöveteinek is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék ingyenes kiszállítását a Magyar Posta végzi. 


Email: smartdealshungary@gmail.com 

https://www.facebook.com/smartdealsinhungary?fref=ts

 

Telefonszám: 06-30/548-5110

 

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat illetve használhat fel. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Ferenc körút 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére