Mai­Kupon

20% kedvezmény a Chess Étteremben történő étel- és italfogyasztásra! Például: kacsamell pirított nudlival és sós vajkaramellával most 2900Ft helyett 2320Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Chess Étterem újranyitott, lendületes egység, ötletekkel és energiával telve várja a jövőt. Mindent megteszünk, hogy a vendégeknek minél magsabb szintű kiszolgálásban legyen részük. Látogasson el hozzánk, fogyasszon kedvére, fizetéskor adja le a kupont és élvezze az Önnek járó kedvezményt!A Chess étterem új kezekbe került 2011 július végével, új vezetőség – új személyzet – új koncepció

2011 elején nyakunkba vettük a belvárost és egy olyan elegáns éttermet kerestünk, ahol megvalósíthatjuk a francia – olasz bisztró olyan kombinációját, ami újdonságnak számít gyönyörű fővárosunkban – és ha lehetőségeink engedik, ezt a „keveréket” megfűszerezzük a legjobb hazai ízekkel is.

Sétáink során így jutottunk el a Dob utcába, néhány méterre a Nagykörúttól, a Fészek klub szomszédságában találtunk rá a Chess étteremre. Az étterem az ötcsillagos Queen’s Court szálloda vendégeit is kiszolgálja, de forgalmunk jelentős része az utcáról tér be hozzánk. Tavasztól – őszig a szálloda hangulatos belső udvarán is kiszolgáljuk a külsős vendégeket – egy barátságos oázis a budapesti belváros lüktetésében, porában.

Creative chéfünk, az Olasz Szakács Szövetség tagja, aki több év olaszországi tapasztalatával olyan ötletgazdag étlapot álmodik meg nekünk minden szezonban, amire felkerülnek az olasz és francia bisztró konyha remekei, emellett megcsillannak a magyar konyha klasszikus ízei is.

Konyhánkban kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap, az alkotó konyhai művészet, valamint kreativitás, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában bemutatva.

Chess étterem: Olasz-francia-magyar bisztró konyha.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2011. november 9-ig,, beváltható 2011. december 15-ig!

Egy személy egy kupont használhat fel.

A számla végösszegéből (amely 10% szervízdíjat tartalmaz) kerül levonásra a 20% kedvezmény.

Asztalfoglalás minden esetben szükséges a következő telefonszámon: 061/882-3080.

A kupon bármely étel és ital fogyasztására felhasználható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Hotel Restaurant Service
Cég
Hotel Restaurant Service Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dob utca 63.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére