Mai­Kupon

Kategóriák

20 perc élményrepülés Eger és a Bükk felett motoros tandemtrike-kal és ajándék kamerás felvétellel a Mátra Extrém Team szervezésében 32.000 Ft helyett 16.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
  • Motoros repülőszerkezet, de mégsem zárt gép vesz körül, így a saját bőrödön érezheted a szelet és a napsütést
  • Különleges élmény, mert a legtöbb légijárművel ellentétben, lassan és alacsonyan is tudunk biztonságosan repülni
  • A világ legmodernebb és legszabadabb repülési formája, akár a gyönyörű nyári naplemente látványával odafentről
  • Az élményprogram ajándékutalványként is átadható


Vonz a siklóernyős repülés, de még nem próbáltad? Most itt a lehetőség! A motoros tandemtrike, vagy más néven paratrike segítségével biztonságosan, magashegy és futás nélkül is átélheted a repülés eme csodálatos érzését… Para? NO! Paratrike? YES!

Repülés közben a motor lekapcsolható, így a szabad repülés élménye teljes mértékben átélhető, miközben a felettünk található hatalmas ernyő segítségével vitorlázunk a magasban. Apropó magasság… A legtöbb légijárművel ellentétben a trike-kal lassan és alacsonyan is tudunk repülni. Közel a talajhoz és a fákhoz, miközben a család és barátok egy-egy forduló alkalmával akár kéznyújtásnyira is állhatnak tőlünk, így Ők is aktív részesei lehetnek ennek a különleges programnak.

A motoros tandemsiklóernyős repülés élménye semmi máshoz nem hasonlítható. Különlegessége, hogy bár mégis az ernyő tart minket a levegőben, de motor segítségével emelkedünk a magasba, szlalomozhatunk fák között, odafentről csodálhatjuk a nyári nap utolsó sugarait, majd csendben, csak a szél susogását hallva ereszkedünk a föld felé, sosem feledve az élményt.

A trike-os repülés a legkönnyebben és leggyorsabban elsajátítható repülési forma, így ha kedvet kaptál hozzá, egyesületünk vezető oktatója lehetőséget biztosít számodra, hogy a későbbiekben Te magad légy a pilóta!

Mivel a repülés, mint szabadidős tevékenység erősen időjárás függő, ezért indulás előtt mindenképp telefonálj, hogy a program az egyeztetett időben megvalósítható-e.

Az élményprogram ajándékutalványként is átadható! Vigyél magaddal egy minimum 4GB-os mikro SD kártyát, hogy a repülést követően az elkészült felvételeket azonnal átadhassák, így a fantasztikus élményt rögtön megoszthatod barátaiddal.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:
info@matraextrem.hu
+36 30 197 7353
+36 30 257 6474

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mátra Extrém Team
Cég
Vexagent Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére