Mai­Kupon

20 perces sétarepülés 3 főnek repülőgép vezetéssel mindössze 23.190 Ft-ért, fejenként 7.730 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szálljatok fel a dunakeszi repülőtérről, és repkedjetek Budapest vagy a Dunakanyar fölött 20 percig! Közben vedd át a gép irányítását! A kupon egy 20 perces sétarepülésre szól max. 3 fő részére. Több úticél közül is választhatsz, sőt te is összeállíthatsz tetszőleges útvonalat.  • 20 perces sétarepülés 3 főnek
  • dunakeszi felszállással
  • Budapest vagy a Duna-kanyar felett
  • Több úti cél közül is választhattok, sőt ti is összeállíthattok tetszőleges útvonalat
  • Egy útra egyszerre hárman mehettek, egyikőtök a repülőgép vezetését is kipróbálhatja

Tetted már fel kisgyereknek azt a kérdést, hogy: Mi leszel, ha nagy leszel? Ha igen, gondolom, te is hasonló válaszokat kaptál: orvos, katona, tűzoltó, rendőr, pilóta... Ez a vonzódás, és ez a gyermek ott él mindannyiunkban, csak felnőttként már elfelejtettünk hallgatni az álmainkra, és meg sem fordul a fejünkben, hogy megéljük azokat.

Pedig a séta és élményrepülés ma már inkább csak döntés, mintsem pénzkérdés. Egy vidámparki délután, barátokkal átmulatott este, romantikus vacsora egy elegánsabb étteremben még drágább is lehet. Főleg, ha ilyen gáláns kedvezményt kapsz.

Egy varázslatos, nem hétköznapi életbe invitálunk, ahol az emberek repülnek, mint a mesékben. Újra gyermeknek érezheted magad, nyitottnak, könnyűnek, de ébernek, hiszen minden pillanatban az ismeretlennel találkozol. Több száz méter magasból a problémák is hirtelen eltörpülnek, sőt el is tűnhetnek az élmény elsöprő ereje miatt. Mintha a gondjaid fölé kerekednél a magasban, a repülés időtartamára színesebb lesz a világ.

Elég bátor vagy, hogy kezedbe vedd az irányítást? Szállj fel a fellegek fölé két barátoddal és vedd át a botkormányt a pilótától!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: (70) 394 6400

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wiwair
Cég
Wiwair Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére