Mai­Kupon

2013-ban boldog élet a társaddal, a szerelmeddel? Komoly kapcsolatot keresel? 1 éves hagyományos irodai tagság + párkapcsolati tanácsadás: 55 000 Ft helyett most csak 28 000 Ft-ért. Most fizetendő: 4 200 Ft. AJÁNDÉK KUPON.

 - Egyéb kupon
Eredeti ár:60 000 FtElőlegben fizetendő:4 200 FtTeljes ár:28 000 Ft93% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Igaztárs Társkereső Iroda egyéni, személyre szabott módszerével segít az igazi megtalálásában. Megkeresik, felkutatják az ideálod, végig kísérik lépteid, tanácsokkal látnak el. Társkereső tagjaik kizárólag komoly kapcsolatot keresnek. Nincs tapasztalatod a randevúzásban? Gátlásos vagy? Az iroda tanácsadói segítenek ezen korlátaid legyőzésében. Végig kísérnek a randevúzás kacskaringós utján. Tanácsokkal látnak el, amely szolgáltatást az 1 éves tagság díja tartalmaz.  Ne halogasd! Csatlakozz te is, ha úgy érzed, itt az idő, hogy együtt éld az életed szeretetben, harmoniában, a jövő évet  kézben élnéd meg a pároddal.  Elakadásod van, mindíg ugyanazt vonzod be, leragadtál a múltba, esetleg nem azt látja a külvilág, amilyen vagy valójában? Vagy: más ideált kergetsz, mint aki passzol hozzád? - mindezekben az iroda segítségedre van, felismeri az utat a párkapcsolat, az ideálod felé. Önbizalmad, személyiséged harmoniába kerül. A múltbeli dolgaid lezárulnak. 

Társkeresés mesterfokon, ahogy eddig egy iroda sem tette, személyiség központú módszerrel, egyénre szabva!

Tanácsadóik randi tippjei feloldják a zsákutcákat, a tévutakat. Önmagadat fogod adni, de a jobbik éned. Felismered, ki illikhozzád, és ki csak vágyálom. Nincsenek magánéleti csapdák.

A tagok 24- 65 éves korosztály. Szándékuk komoly!

A társkeresés menete egy speciális módszerre van felfűzve, amely által önismeretre tehetsz szert, ill. elakadásaidat felismered. A hozzád illő társt keresi meg az iroda- emellett tanácsokkal lát el.

Most hihetetlen akciós áron jutsz hozzá 1 éves tagsághoz. Élj ezzel a lehetőséggel, hogy a jövő évet már együtt éljétek meg!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/6057765 H - P: 10- 19

Vidékiek és külföldön élők esetében skype os csatlakozást is elfogadunk. Kamera, és mikrofon szükséges.

A tagság feltétele: jogilag és érzelmileg független személy.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Kornélia
Cég
KPI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Jászai M tér 4/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére