Mai­Kupon

2022-ben is vágásmentes arcfiatalítás Mezopen készülékkel! Hatékony és látványos újdonság a ráncok ellen, 1 alkalom arc-nyak-dekoltázs kezelése 25. 000 Ft helyett 5.200 Ft-ért. Most fizetendő 1.300 Ft.

Mezopen arckezelés - újdonság a ráncokra, arc-nyak-dekoltázs - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:1300 FtTeljes ár:5 200 Ft79% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mezopen kezelések eredményessége két tényezőn alapszik. Az elsődleges hatás a tűszúrások következtében létrejövő un. kollagén indukciós hatás, a másodlagos pedig a mezoterápiás hatóanyagok bevitele által létrejött sejt megújító hatás.
A bőrben található kollagén adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával azonban egyre kevesebb vizet képes megkötni, és minősége is romlik. Ennek következtében megjelennek az első finomabb szarkalábak, majd a mélyebb ráncok, a bőr fokozatosan veszít rugalmasságából, egyre inkább mutatkoznak a megnyúlás jelei. Az, hogy ezek a tünetek mikor következnek be, jelentősen függ genetikai adottságoktól és az életviteltől is, de a kollagén indukciós terápiával jelentősen késleltethetjük ezt folyamatot.

A mezopen kezelés közben az apró mikrotűk szabad szemmel nem látható és nem érezhető sérüléseket ejtenek a bőr felszínén. Ezek a „sérülések” arra késztetik a bőrt, hogy beindítsa saját öngyógyító mechanizmusát. A regenerációs folyamatok következtében új, hidratált kollagén és elasztin sejtek kezdenek el termelődni, amelyek kulcsfontosságúak a bőr feszessége és rugalmassága szempontjából. Ráadásul az új és több vizet tartalmazó,hidratáltabb kollagén sejtek hozzáadódnak a már meglévő dehidratált kollagén mennyiséghez, ezáltal a kollagén szint több 100 szorosára emelkedik a bőrben. A kollagénszint ilyen mértékű emelkedése eredményezi, hogy a bőr kezelésről-kezelésre jelentősen feszesebbé válik, és a ráncok mélysége jól láthatóan csökken.
A kollagénszint emelésének indukálása egy teljesen természetes biológiai folyamat, ezért nincs a kezelésnek mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót sem.

A mezopen kezelés hatékonyságát fokozza a steril, koncentrált mezoterápiás hatóanyagok alkalmazása. A hatóanyagok a szabad szemmel láthatatlan szúrási csatornákon keresztül jutnak be a bőr sejtjeihez, ahol a legtökéletesebben tudnak hasznosulni. Az olyan jól ismert mezoterápiás hatóanyagok mellett, mint a Hyaluronsav, és C-vitamin, rendelkezésünkre állnak már olyan orvos-kozmetikai extra szérumok, mint a biopeptides, az őssejtekkel kombinált növekedési faktorok, a botox-kezelés alternatívájaként szolgáló Argireline, vagy a multivitamin komplexek.

Milyen problémák esetén alkalmazzuk?

  • kollagén termelés serkentésére-bőrfeszesítésre
  • striák (terhességi csíkok) eltüntetésére
  • narancsbőr csökkentésére
  • megereszkedett, petyhüdt bőr feszesítése az egész testen
  • hatóanyagok bejuttatására a bőr mélyebb rétegeibe
  • tág pórusú bőr kezelésére
  • bőr öregedés késleltetésére
  • aknék, műtét utáni hegek halványítására, baleseti hegek kezelésére
  • mély ráncok eltüntetésére, halványítására
  • bárányhimlő után visszamaradt hegek eltüntetésére

öregségi foltok, pigmentfoltok halványítására

A mezopenes kezelés nagyjából 20-30 percig tart, majd egy nyugtató, hűsítő pakolást alkalmazunk a bőr megnyugtatása céljából. A kezelést követően nem kell a bőr fokozott kipirosodására számítani, folytatható a napi rutin, munkavégzés

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Most fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 3.900 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az ajánlat tartalma: Mezopen arckezelés a ráncok ellen, 1 alkalmas .

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
E.V.
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére