Mai­Kupon

2024-ben indulj el a célod felé vezető úton! 4 alkalomra szóló life coaching 60 000 Ft helyett 50 000 Ft-ért + választhatsz még 2 ajándék közül! Most fizetendő: 10 000 Ft!

4 alkalomra szóló life coaching - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:60 000 FtElőlegben fizetendő:10 000 FtTeljes ár:50 000 Ft17% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Karácsonyra ajándékozd meg magad, vagy/és szeretteidet a gondolataid rendezésével, a tisztánlátással és indulj el 2024-ben az elégedettebb, boldogabb jövőd felé vezető úton.

Ehhez az első lépésed lehet ez a négy alkalomra szóló konzultáció, amihez még két ajándék közül is választhatsz egyet.
Az egyik, hogy egy egyedülálló szolgáltatást próbálhatsz ki 50%-os kedvezménnyel.
A másik pedig egy 10 000 Ft-os ajándék utalvány.
A konzultációk alkalmával előbb részletesen ránézünk az elakadásodra és együtt megtervezzük a megoldásod felé vezető utat és együtt el is indulunk ezen az úton. A segítő kezemet nyújtom feléd, a te döntésed pedig az, hogy ezt a lehetőséget elfogadod-e?Mi az a Coaching?
A coachingban az ügyfél támogatása, inspirálása, segítése a cél. Az ügyféllel való partneri együttműködés, olyan kreatív és gondolatébresztő folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki magából személyes és szakmai szempontból is.

A segítség pedig a jól körülírt célok meghatározására, a célok mentén való folyamatos cselekedetek elkezdésére, a folyamatban való kitartásra és a folyamatos fejlődés nyomonkövetésére, sikerére és annak ünneplésére vonatkozik.

A coaching folyamat eredményességéhez szükséges, hogy a szerepek és a felelősség egyértelműen leszabályozottak, a folyamatban lévők pedig működésükben tudatosak legyenek. A coaching ülések során együtt feltérképezzük a téged foglalkoztató kérdéseket, esetleges elakadásodat illetve a jelenlegi nehézségedet, kitűzzük az elérendő személyes vagy szakmai célodat. Ezt követően kidolgozzuk a változáshoz szükséges számodra legjobb megoldást.

MIKOR EREDMÉNYES A COACHING?

Ha az ügyfél :
Valóban készen áll a változásra
Akar változni
Megteszi a lépéseket, amik a változást hozzák

Hogyan segíthet ez Téged?

Ha eljutottál arra a pontra, hogy szeretnél változtatni egy megtorpant, elakadt élethelyezeteden, akkor minden bizonnyal érzékeled is magadon annak a jeleit, hogy ez számodra – néha a környezeted számára is – mentálisan mennyire káros, nehéz és fárasztó.

A coaching folyamatnak az a lényege, hogy a te általad kitűzött cél felé haladva és közben fejlődve megszabadulhass azoktól a negatív érzésektől, amit a változtatást elindították benned. A folyamat során a kisebb-nagyobb részcélokat elérve sikerélményekben lesz részed, ami abból a szempontból nagy jelentőséggel bír, hogy egyre könnyedebben, magabiztosabban és mentálisam egyre erősebben folytathatsd utadat a célod felé.

Ezen az utadon én elkísérlek, támogatlak és együtt ünnepelhetünk majd a folyamat végén, amikor a célodat elérted.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
- 4 alkalomra szóló life coaching 60 000 Ft helyett 50 000 Ft-ért + választhatsz még 2 ajándék közül!

Most fizetendő: 10 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

https://www.encelom.hu/

Ha van cél,akkor oda út is vezet.
Köszönettel Beke Gábor
+36-30-081-9401

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beke Gábor Life Coach - Életvezetési Tanácsadó
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére