Mai­Kupon

3 alkalmas (6 kezelésből álló) kötőszövet feszesítő kezelés - mezo liftinggel, oxigénterápiával a HighCare Stúdió jóvoltából + C7-C vitamin tartalmú hidratáló krém, otthoni bőrápoláshoz 41.250 Ft helyett, 16.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Űrbéli élmény a fiatalság megőrzéséért. Kötőszövet feszesítés oxigénion fürdővel.

3 alkalmas (6 kezelés)  kötőszövet feszesítő kezelés -  mezo liftinggel, oxigénterápiával, és C7 - C vitamin tartalmú hidratáló krémmel otthoni bőrápoláshoz. A krém 2,5 hónapra elegendő mennyiség napi 2x-i használat esetén.

Gondolj már most a karácsonyra és ajándékozz fiatalságot! 

Dermio top head – oxigénterápia: 30 perc

Új anti-aging kezelés - oxigénterápia a bőr természetes öregedése ellen.

A készülék – mely leginkább egy kristálytiszta üvegburához hasonlít – kifejezetten az arcra és a dekoltázsra irányul, és ott végzi el egészség- és szépségmegőrző hatását. Működésének lényege, hogy tiszta (portól és mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól és vírusoktól mentes) ionizált oxigén, levegő áramlik benne, amely áthatol a bőr felső rétegén, egészen a sejtekhez.

Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát.

Az eredmény azonnal látható. A kezelés olyan hatást gyakorol az arc és dekoltázs bőrének megfiatalítására, amelyre természetes úton eddig nem volt példa. - mindössze fél óra alatt.

Kellemesen nyugtató, relaxáló érzés, mintha több órát töltöttünk volna az oxigén dús szabadlevegőn.

 

 

 Mezo lifting: 20 perc

Az egész folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét eredményezi.

Stimulálja az anyagcserét, sejtosztódást mely révén az arc izmait ösztönzi a tökéletes működésre.a meso-lifting egy speciális területe a weyergans módszereknek. Öntapadó elektródákat alkalmazva az ingeráram automatikusan hat a bőrre.

 

 C7 hidratáló krém

24 órás hidratáló krém. Különlegessége a krémben lévő c-vitamin-gyöngy, melyet lágyan bemasszírozva juttatunk a bőrbe. Természetese összetevői: aloe vera, mely hidratál, a folyékony aranyként ismert jojobaolaj, a tápláló allantoin és a bőrbarát, uv-szűrőként jelenlévő titán-dioxid.  Egyaránt használható nappal vagy este, - ahogy a bőr megkívánja. 

 Kellemes, tiszta, friss illata megnyerő. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefon bejelentkezés szükséges. Karácsony és szilveszteri időszakra a bejelentkezési határidő november 20. 

A kupon alkalmankénti kezelésre nem érvényes. 

A kúrát (vagyis a 3 alkalmat) heti 2 kezeléssel , megszakítás nélkül (tehát 2 hét alatt) lehet csak igénybe venni. Az előzetesen lefoglalt időpontok módosítására csak a gép foglaltságának függvényében van lehetőség.

A kúra ideje alatt a stúdió további szolgáltatásai 10 % kedvezménnyel vehetők igénybe.

A kupon a dunakeszi HighCare Stúdióban váltható be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
High Care Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fóti út 65-67
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére