Mai­Kupon

Kategóriák

3 alkalmas anti cellulit és helyi fogyást segítő infra hőterápia + intermittáló kompressziós kezelést magába foglaló "Gépi fogyasztó masszázs" kedvező áron 15 000 Ft helyett 7 490 Ft-ért! Most fizetendő: 1 900 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Anti cellulit és helyi fogyást segítő infra hőterápia + intermittáló kompressziós kezelést magába foglaló "Gépi fogyasztó masszázs".DrLife gépi nyirok és visszér masszázs

A kézi nyirok és kötőszöveti masszázs mellett 2014. április 01-el bevezettük rendelőnkben a DrLife készülékkel végzett gépi keringés javító, nyirok masszázs kezeléseket is.
Napjainkban már elfogadott és alkalmazzák a nagy, nyirok ödémával foglalkozó centrumokban is, a több légkamra váltakozó felfújásával kiváltott kompresziót a rossz nyirok és/vagy visszeres keringés javítására. Ezen betegségek esetén a meglassult vér ill. nyirok folyadék áramlása és az elvékonyodott érfalak miatt folyadék lép ki az erekből és dagadást, nehézláb érzést, feszülő fájdalmat okozó ödéma jön létre a szövetek között. Az ödéma folyadék a nehézségi erőnek engedelmeskedve általában lefelé keresi az utat, így leggyakrabban az alsó végtag érintett. Bizonyos, főleg tumoros betegségek ill. ezekhez kapcsolódó, a nyirokcsomókat is érintő műtétek után azonban a felső végtagon vagy a törzsön is találkozhatunk, akár torzító mértékű ödémával.

Nyirok masszázs, ödéma kezelés - DrLife készülékkel

Ezek kezelésének szerves részét képezi a DrLife készülékkel történő gépi és a kézi nyirokmasszázs, valamint a folyamatos kompressziós kezelés rugalmas pólyával, komressziós harisnyával.
A DrLife készülékhez rendelkezésre álló különböző felfújható madzsetták lehetővé teszik mind az alsó, mind a felső végtagok, de a törzs kezelését is. A kb. 20 perces terápia után centiméterekben mérhető az eredmény!

A nyirok és visszér keringési zavarok miatt kialakuló dagadás, vizesedés mellet a DrLife berendezéssel a helyi fogyasztó kezeléseket is kíválóan támogathatjuk. Ilyenkor a kézi zsírtörő programokhoz hasonlóan az infra-hőterápiát követően, a meleg által fellazított zsírszövet lebontását segítjük az intermittáló gépi kompressziós eljárással.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 3 alkalmas anti cellulit és helyi fogyást segítő infra hőterápia + intermittáló kompressziós kezelést magába foglaló "Gépi fogyasztó masszázs" kedvező áron 15 000 Ft helyett 7 490 Ft-ért!

Most fizetendő: 1 900 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a már KINYOMTATOTT kuponnal kell érkezni!

Amennyiben a kezelésre időpontot foglal, de nem jelenik meg és azt 24 órával előbb nem jelzi, a kezelést a továbbiakban csak felár ellenében tudjuk elvégezni.

Kapcsolat
Arthro Komplex Gyógyközpont
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/b. II. em 7.
Telefonszám: +36 1 225 3060
E-mail: arthro@gyogykozpont.hu
Web: http://arthrokomplex.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arthro Gyógyközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/b. II. em 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére