Mai­Kupon

Kategóriák

3 alkalmas fogyókúrát támogató, anyagcserét gyorsító, étvágyat, éhség érzetet csökkentő fülakupunktúrás kezelés kedvező áron 7 200 Ft helyett 3 590 Ft-ért! Most fizetendő: 920 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fogyókúrát támogató, anyagcserét gyorsító, étvágyat, éhség érzetet csökkentő fülakupunktúrás kezelés.Fülakupunktúra, fogyás

Testünk több részén van, annak egészét képviselő ún. mikro rendszer, ezt használjuk ki a fülakupunktúra során is, amit leggyakrabban a fogyás elősegítésére és a káros szenvedélyekről való leszokás támogatására végzünk. Az ún. mikro rendszerek közé tartoznak a fülakupunktúra esetében kezelt területek, a fülkagylók is, melyek mindegyikén több mint 100 akupunktúra pont található. A mikro rendszerben minden szerv reprezentálva van 1-1 energetikai harmonizálásra szolgáló ponttal. A fülakupunktúra sajátossága, hogy számos, a hormonműködéseket befolyásoló, így a fogyás támogatásánál alkalmazott, akupunktúra-pontot kizárólag itt találhatunk meg. Fülakupunktúra végezhető önmagában, de főleg fogyás elősegítése esetén, az optimális terápia a test és fülpontok együttes kezelése.

Fogyás támogatására elsősorban hagyományos, tűvel végzett akupunktúra a leghatékonyabb. A fülakupunktúra apró, általában csak csipesszel megfogható méretű tűvel történik, melyek kb. 30 percig maradnak a fülben és a kombinált fülakupunktúra - testakupunktúra során a test más részeibe helyezett tűkkel együtt távolítjuk el azokat. Krónikus problémák kezelésénél, így a fogyás támogatása során, a fülakupunktúra esetében is alkalmazunk tartós tűket. Ezeket testszínű ragtapasz segítségével rögzítjük fülakupunktúra végzésekor a fülkagyló megfelelő pontjaiban. A leadni tervezett kilók mennyiségétől függően, a fogyás segítése a fülakupunktúra több hónapos alkalamazását teszi szükségessé. A hagyományos tűs fülakupunktúra ilyenkor hetente 1-2 alkalommal történik, míg a tartós fültűket 2-3 hetente egyszer cseréljük.

A fogyás során a fülakupunktúra képes felgyorsítani az anyagcserét, befolyásolni az emésztést és csökkenteni az éhségérzetet, így a tervezett fogyás könnyebben és gyorsabban elérhető, mint fülakupunktúra nélkül. Természetesen fogyás nem érhető el a kalóriabevitel megfelelő csökkentése és az energia felhasználást gyorsító mozgásmennyiség fokozása nélül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 3 alkalmas fogyókúrát támogató, anyagcserét gyorsító, étvágyat, éhség érzetet csökkentő fülakupunktúrás kezelés kedvező áron 7 200 Ft helyett 3 590 Ft-ért!

Most fizetendő: 920 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a már KINYOMTATOTT kuponnal kell érkezni!

Kapcsolat
Arthro Komplex Gyógyközpont
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/b. II. em 7.
Telefonszám: +36 1 225 3060
E-mail: arthro@gyogykozpont.hu
Web: http://arthrokomplex.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arthro Gyógyközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/b. II. em 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére