Mai­Kupon

Kategóriák

3 alkalmas zsírtörő kezelés, infra hőterápia + gépi hullámmasszázs most kedvező áron 15 000 Ft helyett 8 990 Ft-ért! Most fizetendő: 2 280 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kézi nyirok és kötőszöveti masszázs mellett 2014.április 01-el bevezettük rendelőnkben a DrLife készülékkel végzett gépi keringés javító, nyirok masszázs kezeléseket is.Az ajánlat tartalma: 3 alkalmas zsírtörő kezelés, infra hőterápia + gépi hullámmasszázs

Napjainkban már elfogadott és alkalmazzák a nagy, nyirok ödémával foglalkozó centrumokban is, a több légkamra váltakozó felfújásával kiváltott kompressziót a rossz nyirok és/vagy visszeres keringés javítására. Ezen betegségek esetén a meglassult vér ill. nyirok folyadék áramlása és az elvékonyodott érfalak miatt folyadék lép ki az erekből és dagadást, nehézláb érzést, feszülő fájdalmat okozó ödéma jön létre a szövetek között.
A DrLife készülékhez rendelkezésre álló különböző felfújható mandzsetták lehetővé teszik mind az alsó, mind a felső végtagok, de a törzs kezelését is. Mivel a rossz helyen lévő folyadékot visszajuttatjuk az érrendszerbe a kb. 20 perces terápia után centiméterekben mérhető az eredmény!
A nyirok és visszér keringési zavarok miatt kialakuló dagadás, vizesedés mellet a DrLife berendezéssel a helyi fogyasztó, ún. zsírtörő kezeléseket is kiválóan támogathatjuk. A kombinált zsírtörő program része az előkészítő infravörös hőterápia és a gépi hullámmasszázs.
A hőterápiát egy fekvő rendszerű infra berendezésben végezzük, melyből a vendég feje kint van, így a hőközpontját nem ingereljük ezért 40-45-50 fokot is el lehet kényelmesen viselni akár 30 percig. Stabil magas vérnyomás sem jelent ellenjavallatot, mivel a kitáguló erek több vért fogadnak be és így inkább csökken a vérnyomás. A méregtelenítő hatású izzadás mellett a meleg fellazítja a bőr alatti zsírpárnákat ezzel előkészítve a terápia következő lépését.
A páciens belebújik egy nadrág szerű mandzsettába amely váltakozó ütemben egyre feljebbi cellákat felfújva a meleg által felpuhított zsírszövetet mechanikusan összepréseli, ezzel elősegítve a tárolt zsír keringésbe való visszajutását. 
A hőkezelés és a gépi kompresszió hatékonyan csökkenti a fogyással gyakran kialakuló cellulit létrejöttét, a már meglévőt segít eltüntetni.
Az infra hőterápia és hullámmasszázs kombinációja ugyanakkor nem csak hatékony eszköze a helyi: combok, csípő, fenék fogyasztásának, de nagyon kellemes, relaxáló hatású is. Érdemes kipróbálni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 2 280 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Rendelő/telephely: Budapest 1114 Móricz Zsigmond körtér 3/b II. emelet 7.
Telefonszám: 06-1/225-3060, 06-1/225-3061
Email: arthro@gyogykozpont.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arthro Gyógyközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/b
II. emelet 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére