Mai­Kupon

3 nap / 2 éj / 2 fő félpanziós ellátással, + ajándék gyertyafényes romantikus vacsora a "Kastélyfogadó" Gyékényesen. Időutazás: pihenés fantasztikus középkori díszletek között: 48 000 Ft helyett most csak 24 990 Ft-ért . .

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Háborítatlan természet, vízi sportok és örömök egész tavasszal a Kastélyfogadó Gyékényesen!

"Töltsön el nálunk két éjszakát és élvezze a középkor puritán luxusát. Személyzetünk (várhatóan megérkezésükkor már) korhű ruhákban, középkort idéző étkekkel és hangulattal várja kedves vendégeinket! A Kastély Fogadó egy igazán kivételes környezetben terül el: a mellette található tó az egyike a világ öt olyan édesvízi tavának, amelyben medúzák élnek. Gyönyörű, mondhatni háborítatlan környezet, csend, béke és nyugalom garantálja a pihenést és a felejthetetlen élményt. Ezt nem szabadna kihagynia senkinek!"

Korlátozott számban vásárolható a kupon, siess, nehogy lemaradj!Gyékényes település Horvátország határa mentén helyezkedik el közvetlenül. Bányatavai nagy tisztaságúak. A tórendszer, kb. 400 hektáron terül el, a  tópart környékén közel 300 nyaraló épült. A Gyékényesi Bányató számtalan sportprogram helyszíne, főleg búvárversenyeké, de évente nemzetközi triatlon versenyt is rendeznek, mivel az adottságok tökéletesek hozzá. Egy-egy alámerülés alkalmával, rákokkal és medúzával is találkozhatunk, hisz a tó vízének tisztasága és biológiája szinte egyedülálló a világon. Ha valaki az igazi kapitális halakra akar horgászni, ez a tó olyan halakban igazán bővelkedik. Pl. 32 - 35 kg - s ponty , 23,5 kg - s süllő vagy  60 - 70 kg - s harcsa. A horgászás mellett a tó búvárkodásra is kiváló terep. A mára már teljes közművel ellátott település méltán híres vendégszeretetéről is.

 

Gyékényes látnivalói:

A Lankóczi erdő a berzence-somogyudvarhelyi erdők folytatása, égeressel és tölgy-kőris-szil ligeterdőkkel borított mocsaras, lápos vidék. Fő értéke a kockás liliom (Fritillaria meleagris Liliaceae), a tömegesen nyíló vörösesbarna, sakktáblaszerűen foltos virágokat április és május hónapban az erdő északnyugati részét övező réten kereshetjük fel. ( Duna - Dráva Nemzeti Park )A kockásliliomon túl igen értékes a mocsaras részek madárvilága és kétéltű állatvilága, nem véletlen hát, hogy nagyon sok természetbúvár és természettudós keresi fel a környékét.

Horgászoknak:

Bosszankodik a család, hogy megint horgászni mennél? Itt egy jó lehetőség: horgássz úgy az ország egyik legjobb tavában, hogy közben a családodnak is örömet okozol és egy csodás, középkori hangulatú helyen tölthetik el Veled az időt. Amíg te horgászol, a család pihenhet, kirándulhat, kerékpározhat - és örülni fognak a horgászatodnak ahelyett, hogy morcosak lennének! Plusz még meg is lepheted a párodat egy romantikus, gyertyafényes vacsorával!


A csomag tartalma:

  • 3nap/2éj/2fő
  • reggeli
  • vacsora (az egyik este romantikus, gyertyafényes)
  • ingyenes parkolás

Max. 80 db kupon vásárolható meg!


Bővebben:  http://kastelyfogado.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36 (30) 339 9574, Tel/Fax: +36 (93) 311 978


ÜDÜLÉSI CSEKKEL IS FIZETHETŐ!

Hétvégi felár: 4.000,- Ft
Kiemelt időszaki (ünnepek) felár 6.000,- Ft.
Gyermekeknek: 3 éves korig ingyenes, 3-12 éves korig: 50%

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fenyves Szálloda
Cég
Black Dragon kFT
Telefon
Szolgáltatás helye
8851 Gyékényes, Horgászfalu 2/c
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére