Mai­Kupon

30 órás sminktanfolyam, ahol belekóstolhatsz a sminkes szakmába vagy profi módon megtanulhatod saját magad sminkelését. A tanfolyamot most 120.000 Ft helyett 59.900 Ft-ért elvégezheted. Ezt a tudást egy életen át hasznosíthatod!

Ha még nem tudod eldönteni, hogy végzett sminkes akarsz-e lenni, vagy csak szeretnél egy profi hobbit, akkor itt az alkalom, hogy kipróbáld magad!

Nem baj, ha még kezdő vagy a sminkelésben a 30 óra alatt megtanulhatod a sminkes szakma alapjait. A képzés elméleti oktatással indul, ami után gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el amit minden sminkesnek tudni kell. Például megtanulhatod a nude, a nappali, az alkalmi, füstös sminkeket ill. építünk műszempillát is. A highlighter technikával az arc természetes árnyékolását tanulod meg. (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése, csontosítás…

Egy jó smink csodákra képes! Tanuld meg te is a sminkelés fortélyait!Mivel az okleveles és diplomás képzés alapját is ez a tanfolyam adja, ezért az itt eltöltött időt már a szakmai tanfolyamokba is beleszámoljuk.

Igény szerint egyéni tanrendet állítok össze neked, majd a tanfolyam végén eldöntheted, hogy szeretnél-e tovább haladni a képzésben.30 órás tanfolyamon vehetsz részt, amely 15 alkalmat jelent igény szerint tömbösítve is, egyéni időbeosztással minden tanulónak.

A oktatás során profi eszközökkel (pl.: MAC, Dior, Guerlain, YSL, Lancome..... termékek)  dolgozunk.

A képzés kiscsoportban zajlik és egyénre szabott tanrenddel.

Az órák 45 percesek.


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. április 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után foglalj időpontot a tanácsadásra a +36/20-3791-822 telefonszámon.

A SminkAkadémia címe: 1073  Budapest,  Dob utca 58.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SminkAkadémia
Cég
Prokop Kta e.v.
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Dob utca 58.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére