Mai­Kupon

Kategóriák

32 LED-es több ágas, 45 cm-es világító rózsafa az Ajándék Stúdió kínálatából 6. 790 Ft-ért! Karácsonyra, születésnapra, névnapra is tökéletes ajándék! Most fizetendő 890 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Közeledik a Karácsony! Készüljön együtt velünk erre a szép, családias ünnepre. Ez a csodaszép rózsafa segít megteremteni az ünnepi hangulatot és karácsony után is divatos kiegészítője lesz a lakásnak.  A hideg téli éjszakákon a világító kis lámpák barátságos hangulatot varázsolnak a lakásba. Kérjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, mielőtt vásárolna, egyeztessen a szolgáltatóval a fennmaradt készlettel kapcsolatban! Ezt követően ne halogassa a vásárlást, kuponját fizesse ki minél előbb, hogy ne maradjon le karácsonyi ajánlatunkról!

Tulajdonságok:

 • Hálózatról működik, az adapter tartozék.
 • Befoglaló méretek: 14 cm x 13 cm x 45 cm.
 • Anyaga: fém, műanyag.
 • A LED sokkal kisebb fogyasztású és hosszabb élettartamú mint a hagyományos égők.
 • Szeretnél egy ötletes és szép karácsonyi dekorációt? Az ajánlatunkban lévő termék egyaránt lehet ablakod és asztalod dísze is. A téli időszakban hamar sötétedik, de ezzel a szép dekorációval már előre megteremtheted a Karácsonyvárás előtti izgalmas napokat! A dekoráció különleges kiképzésével egyaránt kedvence lehet kicsiknek és nagyoknak.
 • Karácsony, névnap, születésnap? Ajándékozza szeretteinek ezt a csodaszép világító rózsafát, mely kivitelében, formájában sokkal egyedibb és másabb, mint a hagyományos világító rózsafák, melyek a virág-és ajándékboltokban kaphatóak. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 23-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • Kérjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, mielőtt vásárolna, egyeztessen a szolgáltatóval a fennmaradt készlettel kapcsolatban! Ezt követően ne halogassa a vásárlást, kuponját fizesse ki minél előbb, hogy ne maradjon le karácsonyi ajánlatunkról!
 • Most fizetendő: 890 Ft, a fennmaradó: 5.900 Ft az Ajándék Stúdióban fizetendő!

  Amennyiben Ön nem tudja megoldani a személyes átvételt akkor kérjük, hogy vegye fel a szolgáltatóval a kapcsolatot az alábbi telefonszámon: +36 70 234 8519. A postázási díj ebben az esetben külön utalandó a szolgáltató által megadott számlaszámra. Kérjük, hogy MaiKupon kuponkódját ebben az esetben is adja meg a szolgáltató részére. 

 • Személyes átvételi lehetőség az ajándékboltban, melynek pontos címe: 1132. Budapest. Visegrádi utca 5/b. (Nyugati Pályaudvartól kb. 5 perc séta.) Kérjük, hogy kuponját feltétlenül vigye magával!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajándék Stúdió
Cég
Dream Coffee Zone Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 5/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére