Mai­Kupon

4 alkalmas kavitációs zsírbontó kezelés kedvező áron 31 000 Ft helyett 19 990 Ft-ért a Lean Back Beauty Salonban! Most fizetendő: 4 000 Ft! Méretcsökkenés és feszesebb bőr már pár alkalom után!

4 alkalmas kavitációs zsírbontó kezelés a Lean Back Beauty Salonban - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:31 000 FtElőlegben fizetendő:4 000 FtTeljes ár:19 990 Ft36% kedvezmény
2023. december 15.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Kavitáció: A méretcsökkenés már pár kezelés után látványos és érezhető. A kezelés során a cellulit (narancsbőr) rendkívül látványosan enyhül, illetve eltűnik, mivel a kavitáció stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik. A kavitáció a helyi zsírpárnákat pusztítja el, ezáltal a fogyás cm.-ben érhető el, így a test körfogata csökken és nem a testsúly. Egyes  ellenálló területeken még diétával és sportolással sem lehet elérni, hogy ott a körfogat csökkenjen. Ilyen részeken is nagy segítség a kavitációs zsírbontás.Hogyan működik a kavitációs zsírbontás és mik az előnyei:

Fájdalommentes, gyors megoldás. Nem kell kerülni a napot, nincs gyógyulási idő.

Az ultrahang a zsírrétegben kavitációs mikrobuborékokat képez. Ezek a buborékok a kezelés folyamán folyamatosan nőnek, kitágulnak. Ez a fokozatos növekedés végül a zsírmolekula összeomlásához vezet. A lebomló zsírszövet a szövetközi folyadékba kerül és a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből. Ahhoz, hogy jól működjön a méregtelenítés, a hidratáció rendkívül szükséges. A legideálisabban akkor működik a kezelés , ha szervezetünk képes méregteleníteni, amihez napi 3-4 liter folyadék szükséges. A még jobb eredmény elérésében segítenek a méregtelenítő teák, kis mozgás, egészséges táplálkozás is. A kezelés után egész nap gyakori lesz a vizelés.

A Cellulitisz( Narancsbőrt) is kezeljük egyben, a kavitáció eljárással. A Cellulit az esztétikai hátrányon túl jelentősen rontja a szervezet méregtelenítését is, mivel szervezetünk a nem kiürült salakanyagokat nagy mértékben képes tárolni. A cellulit vékony embereken is ugyanúgy megjelenhet, nem csak a súlytöbblet miatt keletkezik. A cellulit kialakulásában nagy szerepe van a napi hiányos folyadék bevitelnek, az egészségtelen, helytelen táplálkozásnak, az elégtelen nyirokkeringésnek, vagyis ha szervezetünk nem megfelelően képes méregteleníteni ami sajnos lehet genetika is, ez esetben még inkább figyelnünk kell egészségünkre. Ha valakin nagy a súlyfelesleg, szükséges egy egészséges diétás étrend is és mozgás. Ami nem azt jelenti, hogy drasztikusan kellene fogyókúrázni és maratont lefutni, hanem akár hosszan sétálni, kerékpározni…Éhezni sem kell, elég, ha csökkentjük a szénhidrátokat, elkerüljük a cukros és gyorsételek fogyasztását és figyelünk a kellő mennyiségű folyadék bevitele. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 4 alkalmas kavitációs zsírbontó kezelés kedvező áron 31 000 Ft helyett 19 990 Ft-ért a Lean Back Beauty Salonban!

Most fizetendő: 4 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon!

0-5 kg felesleg - zavaró hasi zsír 4-7 kezelés javasolt, 5-10 kg felesleg - 5-10 kezelés javasolt.

1 választott területre (testrészre) vonatkozik. A kezelés időtartama 30 perc.

Lean Back Beauty Salon
Cím: Budapest, V. Vadász u. 26.
Bejelentkezés telefonon: 06-30-232-92-26

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lean Back Beauty
Cég
Három Kharis Kft
Weboldal
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére