Mai­Kupon

Kategóriák

4 alkalmas metamorf masszázs a lélek-szellem-test egészségéért, 4X60 perces különleges masszázs 18.000 Ft helyett 8.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Virág Katalin: "Küldetésemnek érzem, hogy ebben a világban az embereknek szeretetet, békességet, nyugalmat és gyógyulást hozzak. Számomra nagyon fontos a test és a lélek harmóniája, ami bizonyítottan is az egészséges élet alapja."Metamorf masszázs

Mi is a metamorf masszázs hatása, menete, eredménye? A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyermekeken is. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2015. november 20-ig felhasználható.

Telefonos bejelentkezés szükséges a +36/70-567-5819 telefonszámon. ( ha nem veszi fel a hölgy, épp dolgozik és vissza fog hívni)

A kezelések helyszíne: 2030 Érd, Lőcsi út 4-8. Marianna Szépségszalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Virág Katalin
Cég
Kristály-Harmónia Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2030 Érd, Lőcsi út 4-8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére