Mai­Kupon

4 az 1-ben! Toll + lézermutató + UV golyóstoll + UV LED lámpa! A toll nagyon elegáns, masszív kivitelű + fémdoboz "díszcsomagolásban" van. Ajándéknak is kitűnő! Most 2990 Ft-ról 1490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!4 az 1-ben! Toll + lézermutató + UV golyóstoll + UV LED lámpa!  A toll elegáns, masszív kivitelű, a csomagolása fémdoboz, így akár ajándéknak is kitűnő! Az UV LED-del értékpapírt vásárlási utalványt és természetesen különféle bankjegyeket vizsgálhatsz meg. A laser-pointert használhatod prezentációkhoz, bemutatókhoz. Az UV betéttel megjelölhetsz dolgokat, titkos üzenetet hagyhatsz másoknak. Toll + lézer + UV + UV  4 az 1-ben!


1. Beépített miniatűr UV LED lámpa 
2. Normál golyóstoll
3. UV golyóstoll (UV tintát tartalmazó toll, ami csak UV fényben látható)
4. Lézermutató

 

DIÁKOK FIGYELMÉBE! KÉRJÜK, NE HASZNÁLD AZ UV TOLLAT PUSKÁZÁSRA!


3 db LR41 gombelemmel működik, ami normál kereskedelmi forgalomban kapható. Szembe TILOS világítani vele! A toll csavarásra nyitható. Jobbra csavarva a normál-, balra csavarva az UV tollbetét jön elő. Két gomb található rajta, az egyik az UV LED-es bankjegyvizsgálót, a másik a lézer pointert indítja be. A lézermutatót használhatod prezentációkhoz, bemutatókhoz, megmutathatsz vele bármit akár nappali fényben is, ráadásul pl. a macskák, vagy a kutyák is imádnak a kivetített fénnyel játszani. Az UV betéttel megjelölhetsz dolgokat, titkos üzenetet hagyhatsz másoknak, amit az UV LED-el megvilágítva el is olvashatsz. Írhatsz vele papírra, de akár bőrre is. Az UV tollal hivatalos iratot, szerződéseket jelölhetsz, szignálhatsz, hitelesíthetsz akár más tudta nélkül is, hiszen az csak UV fényben válik láthatóvá. Az UV LED-del többek között értékapírt, vásárlási utalványt és természetesen különféle bankjegyeket vizsgálhatsz meg, hogy valódi fizetőeszközt, vagy jó minőségű fénymásolatot tartasz-e a kezedben. A toll elegáns, masszív kivitelű, a csomagolása fémdoboz, így akár ajándéknak is kitűnő!Egyéb információ: 

A laser hullámhossza 630-680 nm,
hatótávolság 800 méter,
lézersugárzás Alkalmas prezentációkhoz, távoli pontok megmutatására.
Szembe világítani TILOS és veszélyes!
Kizárólag impulzus jellegű, szakaszos használatra van tervezve.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvétele: 

A terméket a http://hobbyrendeles.hu/termek.63.toll__lezer__uv__uv 
linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával legkésőbb 2013.február 28.-ig. A megjegyzés rovatba ne feledd el a beváltáshoz szükséges MaiKupon által kapott kódot beírni! Az árat a kód ismeretében, utólag, a megrendelés beérkezését követően, manuálisan állítjuk át. A postázás megtörténtét követően az elmaradt kód megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás sem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! A kuponok kizárólag a lejáratig használhatóak fel!

 

A termék személyesen átvehető:

Hobbyrendelés:

Budapest, Lónyay utca 41.

Nyitva tartás: munkanapokon 10.00 h - 18.00 h

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére