Mai­Kupon

4 darab Bell Howell 8+4 led-es napelemes leszúrható lámpa 8.990 Ft helyett mos 3.990 Ft.

4 darab 8+4 led-es napelemes leszúrható lámpa - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:8 990 FtKedvezményes ár:3 990 Ft56% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretné, ha a kertje este is szép lenne? Teremtsen kellemes hangulatot  kertjében a jól elhelyezett Disk Lights fényforrásokkal! A Disk Lights mobil, nagy teljesítményű, multifunkciós, LED-es napelemes lámpa! Másodpercek alatt hangulatosabbá teszi a kertjét és nem kell hozzá se kábel, se elem!  Csak tegye le vagy akassza fel és már kész is!A Disk Lights titka a különleges fényátalakító technológiában rejlik. A napelem cellák a napenergiát elektromos energiává alakítják át. Sötétben a Disk Lights akár 8 órán keresztül is világít, napközben pedig automatikusan kikapcsol. De található rajta kézi ki- és bekapcsoló gomb is.

 

 


Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 2-5  napon belül  szállítja  a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 1.490 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni. 

A termék átvételekor fizetendő: 3.990 Ft + 1.490 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

Szolgáltató
Akcióvilág2
Cég
Nightingale Plus Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére