Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 4 napos buszos utazás szeptemberben a tiroli Wilder Kaiser lábához a Hegyidoktor nyomában. A kirándulás során gyönyörű természeti szépségeket keresünk fel! Egy főnek 4 nap, 3 éjszaka szállás panzióban reggelivel 99.990 Ft helyett 67.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

"A hegyidoktor" és a Wilde Kaiser egyszerűen összetartoznak.  2007 óta forgatják a népszerű TV-sorozatot Tirol tartományban, amely a doktor és családja élete és eseményei köré szövődik. A szomszédos Ellmau és Going települések hivatalosan is elnyerték a „Hegyidoktor falvak” címet, sőt a közeli Söll és Scheffau is fontos helyszínei a filmforgatásnak.Az utazás programja:

 1 nap: Elutazás reggel 6 órakor Budapestről, a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Ausztrián és részben Bajorországon keresztül. Elsőként a Vorderkaser-szurdokot keressük fel, melyre nyugodtan mondhatjuk, hogy Ausztria legvadabb szurdokvölgye. Az biztos, hogy  igazán különleges élmények közé tartozik az 1882 óta bejárható szurdok. 12-14.000 évvel ezelőtt, a legutolsó jégkorszakban kezdett az Öden-patak a kemény sziklában utat vájni magának. Ma a szoros 400 m hosszú és 80 m mély, a legkeskenyebb helyen csupán kb. 80 cm széles. Szintkülönbség 150 m, egyirányban kb. 45 perc. Mérések igazolják, hogy a szurdok évente 6 mm-rel mélyül. Ahhoz, hogy bejárhassuk a természet e csodás alkotását, kis hidakat és lépcsőket építettek ki a szurdok teljes hosszában. (Belépő: kb. 4,10 € - 2017-ben).

 2. nap: Ma a természeti szépségeket keressük fel. Elsőként a Hasler-szurdokot keressük fel. A szurdok végén egy magasból alázúduló vízesés a jutalom fáradságunkért. Visszatérve a túránk kiindulópontjához, kabinos felvonóval érhetjük el a Steinplatte 1869 m-es csúcsát, ahonnan gyönyörű panorámában lesz részünk.

3. nap: Reggeli után a „Hegyidoktor falvak” megismerésével kezdjük a napot. Felkeressük a Gruberhof-ot, amely a doktor és családjának lakóháza. Következő megállónk az az épület, ahol a hegyidoktor a praxisát végzi, vagyis itt fogadja betegeit. Itt található az az épület is, ahol a filmbeli vendéglő, a „Wilde Kaiser” belső jeleneteit megörökítik. A harmadik település főtere a templommal és a vendéglővel szintén kiemelt szerepet kapnak a filmben. A negyedik település pedig mindenekelőtt a határában lévő idilli kis tó látványával gondoskodik ideális természeti díszletről.

4. nap: Búcsúzásképpen a reggeli után meghódítjuk a Wilde Kaisert is, ahová szintén kabinos felvonóval juthatunk fel, hogy 2344 m-es magasságból tekintsünk le az alattunk elterülő tájra.

 Utolsó látnivalónk a közelben lévő Strohwollner Schlucht, amely a Vorderkaser-szurdok árnyékában bújik meg. Egy kis patak, egy relatív rövid szurdok, de egy 1962-ben teljesen kiépített járdával, 200 lépcsőfokkal ösztönzi az erre járó turistát, hogy végigjárja a régió egyik legizgalmasabb kiránduló célpontját. Aki vállalkozik a természet eme varázslatának a megismerésére, fantasztikus élményben lesz része.  Először meredeken zuhog alá a víz a sziklákról, majd a vadvíz békésen folydogál tovább a völgy felé.

Az ajánlat tartalma:

Utazás: autóbusszal        

Ellátás:  reggeli

Elhelyezés: Tirolban, panzióban, 2-3 ágyas szobákban (igény szerint)    

Egyéb költségek:

Fakultatív vacsora: 12.000,-Ft/fő/3 vacsora  

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Biztosítás: 2.360,- Ft/fő            

Egyágyas felár: 9.000,- Ft

Belépők:    kb. 50,- €/főAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. szeptember 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. szeptember 13-16.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 5.30 órától a Blaha Lujza téri parkolóban

Indulás:     6.00 órakor

Az ajánlat tartalma:

Utazás: autóbusszal        

Ellátás:  reggeli

Elhelyezés: Tirolban, panzióban, 2-3 ágyas szobákban (igény szerint)    

Egyéb költségek:

Fakultatív vacsora: 12.000,-Ft/fő/3 vacsora  
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő
Biztosítás: 2.360,- Ft/fő            
Egyágyas felár: 9.000,- Ft
Belépők:    kb. 50,- €/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére