Mai­Kupon

Kategóriák

40 oldalas 20×20 cm-es minőségi fotókönyv, valódi fényes fotópapírra 5.190 Ft-ért. Tedd emlékeid egy csokorba és gyönyörködj kedvenc képeidben!

Ha szeretnéd, hogy kedvenc képeid, esküvőd, nyaralásaid egy helyen legyenek rendszerezve, akkor mostani ajánlatunk Neked szól!

Szülőknek, nagyszülőknek a legnagyobb öröm lehet ez az ajándék, hiszen a jól sikerült családi fotókban mindenki szeret gyönyörködni.

Sőt tanárok részére is ideális ajándék lehet ballagásra. 

Ez a fotókönyv minőségi papírból készül és biztos nem fog széthullani, megsárgulni, elszakadni. Készítsd hát el saját fotóalbumod vagy lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékkal.Használd ki a 40 oldalt és készítsd el álmaid könyvét!
  • A Spot Fotó Kft. 20 éve foglalkozik fotózással, fotókidolgozással, osztályképek, tablóképek készítésével, teljes körű lebonyolításával, igazolványképek készítésével ami garanciát nyújt minden megrendelőnk számára.
  • Most a fotókönyvet szeretnénk ajánlani Nektek, ami örök életű marad.
A 20 cm x 20 cm-es "fine art" panoráma fotókönyv valódi, fényes fotópapíron, saját képes, szerkeszthető, kemény borítóval készül. Az oldalpárok száma 20 db (40 oldal), a gerincen és a borítón egyedi felirattal.
A könyv online szerkesztővel könnyedén, program letöltése nélkül elkészíthető.
 
Rendelés menete:
http://www.fotokonyvexpressz.hu oldalon a fotókönyv készítést kell kiválasztani és ezen belül a nagy fotókönyvet. 
A megrendelem gomb kattintása után már tervezhetsz is!
 
További oldal bővítésére nincs lehetőség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendeléskor tüntesd fel az alábbiakat:

Kuponon szereplő megrendelő vagy ajándékozott neve, 10 számjegyű kuponkód, választott átvételi, szállítási mód, kiszállítás esetén a pontos név és cím.

Elkészítési határidő max. 10 nap.

Megrendelésedről a kuponkódot küld el ill. információt és egyéb kérdéseiddel kapcsolatban a bekasmegyerfoto@gmail.com címen kaphatsz.

További oldal bővítésére nincs lehetőség.

Átvétel módja: személyesen a Kodak Express üzletben nyitva tartási időben hétfőtől péntekig 9 és 17 óra, szombaton 8 és 13 óra között ( Bp. 1039, Heltai Jenő tér 2 ) vagy GLS futárszolgálattal ( 1.650 Ft, melyet az átvételkor szükséges fizetned ).

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Spot Fotó Kft
Cég
Spot Fotó kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Heltai Jenő tér 2
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére