Mai­Kupon

Kategóriák

40 órás intenzív Cisco CCNA tanfolyam tapasztalt rendszergazdáknak! A kitűnő ajánlatot 38.990 Ft-os áron biztosítja a Fors-Itis Informatikai és Rendszergazda Képző. A képzések nemzetközileg elismert oklevelet adnak. Most fizetendő 7.800 Ft

40 órás intenzív tanfolyam tapasztalt rendszergazdáknak - Oktatás kupon
Eredeti ár:77 470 FtElőlegben fizetendő:7 800 FtTeljes ár:38 990 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Versenyképes szakmát szeretnél? Három emberből kettő biztosan azt mondaná, hogy ma a munkaerőpiacon a legtöbbet érő tudás az informatikai képzettség.

Tény, hogy az álláshirdetések többségében is informatikusokat, rendszergazdákat keresnek.

Ha Te is ezen a területen szeretnél elhelyezkedni, ha meglévő tudásodat szeretnéd továbbfejleszteni, vagy épp pályamódosításon töröd a fejed, ajánlatunk Neked szól: nemzetközileg elismert rendszergazda oklevelet szerezhetsz hihetetlen kedvezménnyel.

A kurzus versenyképes szaktudást kínál gyakorlati ismeretekkel, amelyek Neked is nagy segítséget nyújtanak a megfelelő állás elnyerésében

- élj most ezzel a kivételes lehetőséggel, alapozd meg a jövődet!Cisco CCNA haladó rendszergazda tanfolyam 38.990 Ft-ért:

- 40 órás intenzív rendszergazda tanfolyam tapasztalt rendszergazdáknak. - A képzések nemzetközileg elismert oklevelet adnak. - Az ajánlat ára nem tartalmazza a vizsgadíjat (CCNA: 295 USD) - Vizsgázni nem kötelező. - A tanfolyamok folyamatosan indulnak nappali, hétvégi és esti rendszerben is.

További információk: Nemzetközileg elismert CCNA (Cisco Certified Network Associate) rendszergazda képesítést ad. A képzés során megtanulod, hogyan kell Cisco hálózati eszközökbõl hálózatot építeni és a felmerülõ problémákat megoldani. A tanfolyamhoz előképzettségként hálózati alapismeretek szükségesek. A Cisco CCNA tanfolyam tematikája: OSI model, TCP/IP model Hálózati eszközök: hub, switch, router IPv4, IPv6, VLSM Statikus útvonalirányítás Routing protokollok: RIP, OSPF, EIGRP DHCP és NAT Hálózati forgalom szűrése ACL-lel VLAN-ok kialakítása Cisco switchekkel A Fors-Itis a Microsoft Partner Program regisztrált tagjaként 8 éve tanfolyamokat szervez a Magyarországon és Európában legkeresettebb szakmai oklevelek (MCP, MCSA, MCSE, CCNA) megszerzéséhez. Gyakorlatközpontú képzést biztosít korszerűen felszerelt termekben elérhetõ árakon aktív és leendő rendszergazdáknak. Az informatika tanárok államilag elismert felsőfokú végzettséggel, MCT (Microsoft Certified Trainer) illetve Cisco instruktor képesítéssel rendelkeznek. Az iskola hivatalos VUE vizsgaközpontként működik, így lehetőség van hivatalos Microsoft és Cisco vizsgákat tenni az iskolán belül.


The Fine Print

Valid until: November 30., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMOKRA a + 36 70 207 1727-es telefonszámon vagy az

info@forsitis.hu e-mail címen 10 számjegyű MaiKupon-kódod megadásával. Az aktuális indulási időpontokról és szabad férőhelyekről tájékozódhatsz

a http://forsitis.hu oldalunkon.

Most fizetendő 7.800 Ft, a fennmaradó 31.190 Ft-ot a Szolgáltatóval szükséges rendezni.

Az ajánlat ára nem tartalmazza a vizsgadíjat (CCNA: 295 USD) - Vizsgázni nem kötelező.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére