Mai­Kupon

5 alkalmas alakformáló, narancsbőr eltüntető presszoterápia bérlet infravörös terápiával és hatóanyagos tekercseléssel 35.000.- Ft helyett 7.000.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Presszoterápia - hullámmasszázs, infravörös terápia és hatóanyagos tekercselés - mindez egy kényeztető kezelésben egészségügyi és esztétikai problémákra egyaránt!Napjainkban gyakori, hogy a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás, az órákig tartó álldogálás vagy éppen ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget:  visszérproblémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirokkeringés áll. A megoldás a hullámmasszázs (nyirokmasszázs), melynek során a karokat, combokat, lábfejeket, a derekat méretre állítható tömlőkbe bújtatjuk, melyekbe a gép levegőt pumpál, s ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva végighullámzanak a testen.

A hullámok periodikusan, ritmusosan követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erőssége szabályozható. 

Presszoterápiás gépünk azonban nem csak nyirokmasszázsra képes, hiszen a tömlők egyúttal infratakaró funkciót is betöltenek.

A bőr alatt kb. 4 cm mélységig eljutó infravörös sugárzás az izomszövetekre és a belső szervekre intenzív, melegítő hatást fejt ki.  Válaszképpen erre a mély melegítésre, az agyalapi mirigy hatására növekszik a szív mérete és a pulzusszám. Ez a jótékony szívterhelés az edzéssel kiváltható hatást idézi elő: a test a lehűlés érdekében energiát fejt ki, miközben jelentős pulzusszám-, szívteljesítmény- és anyagcsere-fokozódás lép fel. Hatására 30 perc alatt 10-15 kilométernyi, egyszerre végzett futás energiafelhasználása (több mint 900 kalória) érhető el! Az infravörös terápia sikeresen alkalmazható izom- és mozgásszervi megbetegedések, reumás ízületi gyulladások okozta fájdalom, izomgörcsök és izommerevség enyhítésére, fokozza a vér áramlását, biztosítja a kollagén szövetek nyújthatóságát, segít az ödémák feloldásában. Mélyreható tisztító hatásának köszönhetően a bőr megszabadul a felhalmozódott szennyeződésektől és elhajt sejtektől, s feszesen ragyogóvá válik. A zsírból, vízből és felgyülemlett bomlásanyagokból álló gélszerű anyag, azaz a cellulit eredményesen eltávolítható a rendkívül erős verejtékezés segítségével.

Zsírégető hatóanyagok bevitelével és tekercseléssel tovább fokozható a hatás!

Presszoterápiás kezelésünk több esztétikai és egészségügyi problémára nyújt egyszerre megoldást. Hármas technológiájával számos fogyasztó és masszázseszköz alternatíváját jelenti. A hullámmasszázs, az infravörös terápia és a zsírégető tekercselés egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszűntetésében. Ez a kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, és kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is!

A kezelés során 3 különböző programmal dolgozunk: zsírégetés, nyirokmasszázs és alakformálás, melyek variálása biztosítja a tökéletes fogyasztást és megújítja a bőrt. A kezelési funkciók harmóniában állnak az emberi testtel és kedvezően hatnak az egészségre és az anyagcserére, miközben a vendég kellemesen relaxálhat. Számos fogyasztó kezelés kellemetlen érzéssel jár - ezzel szemben a nyomásterápia különleges kényeztető masszázs érzését kelti, mely segít a tökéletes ellazulásban.

A presszoterápia egészségügyi szempontból is rendkívül hasznos kezelés. Jótékony hatással van a helyes keringésre, mivel masszázs funkciója a szívtől legtávolabbi ponttól indulva hullámszerűen átjárja a testet. A fekvő testhelyzet biztosítja a keringésjavító helyes testtartást a kezelés közben. Megfelelő folyadékbevitellel a nyirokrendszerre hatva páratlan a méregtelenítő hatása is. 

A testkezelés lényege a nyomásterápia, infraszauna, hullámmasszázs, nyirokrendszer stimuláció irányított folyamata, melyeket kiegészíthetünk zsírégető-feszesítő hatóanyagos tekercseléssel - így a test egy komplex kezelésben részesül. Már az első kezelés után érezhetően könnyebbek, felszabadultabbak a lábak. A kezelések hatására a comb, a derék és a karok körfogata csökken, a bőr szebb lesz, a narancsbőr eltűnik, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 24-ig,, beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponok felhasználhatóak 2013. 07. 31-ig!

ONLINE bejelentkezés lehetséges kizárólag!

www.flaboxy.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Flaboxy Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Oktogon tér 4. I. 16.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére