Mai­Kupon

5 alkalmas denevérpados nyújtás, testmonitoros felméréssel, vibrációs és shiatsu masszázsfotel kezeléssel 13 000 Ft helyett 8 490 Ft-ért a KingRay Egészség és Oktató Központnál! Most fizetendő: 2 100 Ft!

5 alkalmas denevérpados nyújtás - Egészség kupon
Eredeti ár:13 000 FtElőlegben fizetendő:2 100 FtTeljes ár:8 490 Ft35% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A denevérpad olyan, a mai igények szerint elkészített gyógyászati eszköz, mely széles körben alkalmazhatóvá teszi a gerincízületek kíméletes széthúzását.
Tartalma: 5 alkalom denevérpados nyújtás, testmonitoros felmérés, vibrációs és shiatsu masszázsfotel kezelés.
A kezelés korlátai: 100 kg testsúly és/vagy 190 cm magasság.Igazad van, ha nem akarsz belenyugodni az állandó fájdalomba a hátad és a nyakad területén. Persze nem vigasztal, de nem vagy egyedül ezekkel a panaszokkal, hiszen a monitor előtti görnyedés, a hanyag tartás, az ülőmunka miatti rossz tartás miatt kialakult mozgásszervi problémák gyakorlatilag minden második embert érintenek a világon, és a mozgásszegény életmódnak köszönhetően ma már fiatalkorban is egyre gyakoribbak.

A denevérpad egy speciális gravitációs gerincnyújtó orvosi eszköz. Működési elve nagyon egyszerű, biztonságos, és gyors megkönnyebbülést, a fájdalmak enyhülését hozhatja. A test és a gerincoszlop gépi erővel kerül olyan helyzetbe, amelyben a gerinc ízületei és annak izomzata megnyúlnak. A vérkeringés megélénkül, az ízületi folyadék nagy mennyiségben pótlódik. A porckorongok és a csípő egyaránt felfrissülnek.

Bár talán elsőre furcsa ötlet lehet fejjel lefele lógni, de érdemes kipróbálni, mert a padon töltött idő alatt a gerincoszlopot támogató izomzat ellazul, a porckorongokra helyeződő nyomás helyett vákuum keletkezik. A szívóhatás az egészséges irányba készteti a porckorongsérveket, így a becsípődött idegek ki tudnak szabadulni. Ettől a hát- és derékfájás csillapodik, a végtagokba kisugárzó fájdalom, végtagzsibbadás enyhül, vagy megszűnik. Gerincferdülés esetén is sokat segíthet ez a kezelési forma.

A kupon ezen kívül tartalmaz egy testmonitoros mérést, melynek során meghatározzák a testtömeg indexet és a test zsírszázalékot, valamint a nyújtás után egy kellemes, 30 perces relaxációt a mozgásszervi rehabilitáció-masszázs fotelben, mely a gerinctartó izmokat alaposan átmozgatja, lazítja a testet, pihenteti a lelket.

Tájékoztatunk, hogy a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés nem orvosi diagnózis nem helyettesíti azt. A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 5 alkalmas denevérpados nyújtás, testmonitoros felméréssel, vibrációs és shiatsu masszázsfotel kezeléssel kedvező áron 13 000 Ft helyett 8 490 Ft-ért. 

Most fizetendő: 2 100 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Bejelentkezés telefonon: +36-70/342-7755 vagy +36-1/303-8435.
Időpont módosítása vagy lemondása 24 órával korábban.
A kinyomtatott kupont kérlek vidd magaddal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére