Mai­Kupon

Kategóriák

5 alkalmas ultratone - izomstimulációval mínusz egy ruhaméret csökkenés!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

5 alkalmas ultratone - izomstimulációval mínusz egy ruhaméret csökkenés! Egész testkezelése 30 perc/alkalom, egyszerre kezelhető: comb, fenék, csípő, derék, has, kar, célzottan a zsírpárnák ellen! Garantált körfogatcsökkenés minimum 3-5 cm, e akár 10-14 cm is elérhető!

Lapos has, feszes fenék, formás comb, vékony derék! - ez a jó kupon!A kezelõasztalra lefeküdve, a test megfelelõ pontjaira tappancsokat helyezünk, melyekbe elektródákon keresztül elektromos impulzusokat vezetünk, ezáltal izom-összehúzódások jönnek létre, melynek hatására a zsír "elég" és a bõr feszesebbé válik.

Az Ultratone módszer alkalmazására az alábbi területeken kerülhet sor: alakformálás, karcsúsítás, bõrfeszesítés, a test térfogatának csökkentése, cellulitisz kezelés.

készülékek elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bõrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone optimális jelcsomagjai által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erõfeszítés és fáradtság nélküli, kíméli az izületeket és mentes bárminemû sérülés, rándulás és fájdalom veszélyétõl.

Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.
Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 28-ig,, beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Tündérvarázs Alakformáló Szalon - Újpest Városkapu Metróállomásnál!

Előzetes telefonbejelentkezés szükséges: 06-30/282-4533

Hétköznapi nyitva tartás! Ingyenes parkolás a szalon előtt. A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, első alkalomnál a kupont kinyomtatva kérjük!

Időpontfoglalásnál késést nem tudunk elfogadni. Időpontot lemondani sms-ben és telefonon előző nap lehet, aznapra nem tudjuk elfogadni, az alkalom "elveszik",kérjük erre nagyon ügyeljenek! (kivéve rendkívüli helyzet,betegség)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Stadion Büfé
Telefon
Szolgáltatás helye
1046 Budapest, József Attila utca 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére