Mai­Kupon

Kategóriák

5 alkalom fekvő bioinfraszauna - méregtelenítés és fogyás egyben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

5 alkalmas fekvő bioinfraszauna - méregtelenítés és fogyás egyben! Alkalmanként 40 perc - testtekercseléssel, a legtökéletesebb méregtelenítés + stresszoldás és fogyási lehetőség egy kezelésben. Ragyogó feszes bőr! Íme az ajánlat, mellyel simán eléred!A hagyományos szaunáknál jóval hatékonyabbak: 
- az infrakabinban szervezetünket lényegesen kisebb hőhatás éri, ezért
- szélesebb körben, bizonyos betegségek előfordulása esetén is használható, mégis
- sokkal mélyebbre ható, erősebb verejtékképző hatása van, ennélfogva - töredék időráfordítás alatt, de
- sokkal olcsóbban érünk el egy nagyságrendileg nagyobb méregtelenítő, immunrendszer-erősítő, gyógyító, súlycsökkentő, bőrszépítő hatást.

 

A fekvő infrakabin az összes lényeges fizikai, geometriai, élettani szempont szerint a leghatékonyabb a jelenleg ismert konstrukciók közül. A fekvő és hordozható infrakabinok sugárzását biofénynek, biosugárzásnak vagy érlelő fénynek nevezik, mert a hullámhossza nagyon közel áll az emberi test saját sugárzásához.

 

Rendkívül sokoldalú jótékony hatást gyakorol egészségünkre, közérzetünkre, testi-szellemi teljesítő képességünkre, fogyasztó és bőrszépítő hatása miatt külső megjelenésünkre.
Kényelmesen, relaxált állapotban fekszünk a kabinban és 30 perc alatt többet verejtékezünk, sokkal alacsonyabb hőmérsékleten, mint a forró levegős szaunában 2,5-3 óra alatt. Szervezetünk megtisztul, még azok a zsírban oldódó nehézfémek és környezet-károsító vegyszer maradványok is eltávoznak, amelyek más eszközzel nem távolíthatóak el. Immunrendszerünk megerősödik, minden fáradtságérzet, gyengeség, elesettségi állapot megszűnik. Úgy érezzük, mintha feltöltöttek volna bennünket energiával.
Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 28-ig,, beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Tündérvarázs Alakformáló Szalon - Újpest Városkapu Metróállomásnál

Előzetes telefonbejelentkezés szükséges: 06-30/282-4533

Hétköznapi nyitva tartás, ingyenes parkolás a  szalon előtt, más kedvezménnyel nem összevonható, első alkalomnál a kupont kinyomtatva kérjük!

Időpontfoglalásnál késést nm tudunk elfogadni. Időpontot lemondani sms-ben és telefonon előző nap lehet, aznapra nem tudjuk elfogadni, az alkalom "elveszik", kérjük erre nagyon ügyeljenek! (kivéve: rendkívüli helyzet, betegség)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Stadion Büfé
Telefon
Szolgáltatás helye
1046 Budapest, József Attila utca 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére