Mai­Kupon

5 nap 4 éjszaka Mont Blanc Trekking Franciaországba! Most 45 000 Ft helyett, csak 25 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretsz túrázni? Járd körbe az Unió legmagasabb hegycsúcsát, a Mont Blanc-t! Ez a kupon neked szól! 5 nap 4 éjszaka Mont Blanc Trekking Franciaországban!Túránk helyszíne Franciaország. Távolság Budapest-Chamonix-Budapest autóval 2400 km.

Kiutazás telekocsirendszerben, melynek szervezését vállaljuk; indulás Budapestről.

Túránk indításához szükséges minimum létszám 12 fő.


Ajándék! A kupon megvásárlásával jogosult vagy magaddal hozni 14 éven aluli gyermekedet ingyen!

Tehát a kupon felhasználható egy felnőtt és egy 14 éven aluli gyerek részére.


A szállás campingben lesz, sátor és camping felszerelés - hálózsák, polifoam stb - szükséges.

Ajánlott fontos felszerelések még a túrához, ezekről Neked kell gondoskodni: 35 l-es hátizsák, túrabotok, megfelelő réteges öltözet, túra bakancs, fejlámpa. A túra idejére a TB-t kiegészítő sportbiztosítás megkötése mindenki számára kötelező! A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt. A résztvevők figyelmét felhívjuk arra, hogy a hegymászás veszélyes sport így annak kockázatai a túravezető legnagyobb figyelme mellett sem zárhatók ki teljesen.

Túravezető: Kocsis Zoltán,Szilágyi Zsolt, Szilágyi Viki.


Általános leírás napi bontásban:

 

1. nap 06.00 indulás Budapest, érkezés 18.00 Saint Gervais (900 m). Szállás elfoglalása, ismerkedési est csúcsmászó csapatunkkal.

2. nap 08.00 autóval Chamonixba (1036 m), városnézés, közben ebéd. 13.00-19.00 túrázás Glacier de Bossons gleccserhez. 19.00 vissza autóval Saint Gervaisba.

3. nap 08.00-19.00 túrázás Saint Gervaisból (900 m) a Refuge Chalet de Miagehez (1559 m) és vissza.

4. nap 08.00-19.00 autóval Chamonixba, majd túrázás a Refuge Hotel du Montenvershez (1913 m), majd a Mer de Glacierhez. Vissza Chamonixba gyalog vagy a Train du Montenverssel.

5. nap 08.00-11.00 szállás elhagyása, városnézés Saint Gervaisban, találkozás csúcsmászó csapatunkkal. 11.00 indulás haza, érkezés a késő éjszakai órákban 23.00-24.00 Budapestre.


Kiegészítések: ez a leírás útmutató, hogy általános esetben mire számíthatsz. Fent tartjuk a jogot, hogy ettől a szükséges esetben és mértékben eltérjünk. A programtól való eltérés oka lehet például a programon résztvevők fizikai fittsége, időjárási tényezők, stb. A túravezető a túra résztvevőivel a helyszínen egyeztetve hozhatja meg ezt a döntést.

A RÉSZTVEVŐKKEL SZEMBEN TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEK. Szinte bárki számára ajánlott. Genetikailag, természetes módon az emberbe kódolt egészséges mozgásforma a gyaloglás. Gyakorlatilag mindenki üzheti, természetesen életkorának és fittségének megfelelő szinten.


KÖLTSÉGEK

Amit a részvételi díjért kapsz: túraszervezés, túravezetés

Ami nincs beépítve a részvételi díjba és külön kell fizetned a túra előtt vagy ideje alatt, a telekocsi tulajdonosának, a biztosítónak illetve helyi szolgáltatóknak: sportbiztosítás: 3.000 Ft, szállás: 80 euro, utazás: 40.000 Ft.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Túrák időpontjai:július 27-31, és augusztus 3-6.

Az oldalon való megjelenéstől két héten belül kell jelentkezni a programra, jelentkezés e-mailben, jelentkezési lap kitöltésével info@grossglockner.hu. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Grossglockner
Cég
Tv és Pc Szerviz Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére